ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα αποθέωσαν τον Σαβιόλα

Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα αποθέωσαν τον Σαβιόλα
Σαβιόλα INTIME SPORTS

Ο "Τσόρι" Ντομίνγκες και ο Αριέλ Ιμπαγάσα αποθέωσαν τον Χαβιέρ Σαβιόλα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη τους.

" Ο Χαβιέρ είναι φίλος μου, παίκτης κορυφαίας κλάσης και θα βοηθήσει πολύ", είπε ο Ντομίνγκες για τον Σαβιόλα, ενώ ο Ιμπαγάσα είπε για τον συμπατριώτη του σούπερ-σταρ: "Είναι σπουδαία μεταγραφή".

Οι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Ολυμπιακού έφτασαν τους τέσσερις. Αριέλ Ιμπαγάσα, Τόμας Ντε Βινσέντι, "Τσόρι" Ντομίνγκες και Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Ντομίνγκες είναι προσωπικός φίλος του Σαβιόλα, όντας και συνομήλικοι (γεννημένοι το 1981), ενώ έχουν υπάρξει και συμπαίκτες στο παρελθόν.

Τόσο ο "Τσόρι", όσο και ο Ιμπαγάσα, ρωτήθηκαν για την μεταγραφή του Χαβιέρ Σαβιόλα, με τους δύο συμπατριώτες του να τον αποθεώνουν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο " Τσόρι" Ντομίνγκεςείπε τα εξής για τον Χαβιέρ Σαβιόλα: "Δεν χρειάζεται να πω εγώ αν ο Σαβιόλα είναι σπουδαίος παίκτης. Όλοι το ξέρουν πλέον ότι η ομάδα μας έκανε μία σπουδαία μεταγραφή.

Είμαι σίγουρος ότι ο Χαβιέρ θα βοηθήσει πολύ. Είναι φίλος μου, αφού παίξαμε με την εθνική ομάδα της Αργεντινής το 2001 και κατακτήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο (Νέων). Χαίρομαι που έρχεται στην ομάδα. Πρέπει πρώτα να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα, να αρχίσει προπονήσεις και μετά θα δείξει τι μπορεί να κάνει. Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και τον έχω ενημερώσει. Τι να ξεχωρίσω; Εννοείται πως είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης, πρώτου επιπέδου.

Είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε μεγάλες και σπουδαίες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και σε άλλες. Δεν χρειάζεται να προσθέσω εγώ κάτι παραπάνω. Το βιογραφικό του τα λέει όλα".

Ο Αριέλ Ιμπαγάσααπό την πλευρά του σχολίασε τα εξής για τον Χαβιέρ Σαβιόλα: "Ένας ακόμη Αργεντινός στην ομάδα. Μια χαρά! Το σημαντικό είναι είναι ότι πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή. Τον έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι σπουδαίος επιθετικός. Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και υψηλού επιπέδου, όλοι το ξέρουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ