ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιακιτέ: "Ήρθα για το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ντιακιτέ: "Ήρθα για το Τσάμπιονς Λιγκ"

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το μεγάλο κίνητρο για τον Ντρισά Ντιακιτέ, που εξέφρασε την χαρά του για το νέο βήμα στην καριέρα του. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις...

Έτοιμος να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντρισά Ντιακιτέ στις πρώτες του δηλώσεις ως "ερυθρόλευκος", ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο μέσος από το Μάλι, που ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών, χαρακτήρισε μεγάλο κλαμπ τον Ολυμπιακό και δεν έκρυψε πως η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν δέλεαρ για τον ίδιον.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή στον Ολυμπιακό, είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο κλάμπ. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά στον Ολυμπιακό αλλά και ο Ολυμπιακός να δώσει πολλά σε εμένα και αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο.

Όταν μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πιθανότητα να μεταγραφώ στην ομάδα σίγουρα το Champions League έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση, και είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε αυτό και έτσι δεν δίστασα να πάρω την απόφαση, για αυτό και ήρθα εδώ, συζήτησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και υπέγραψα το συμβόλαιό μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη", δήλωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Διαβάστε για την πρώτη γεύση που πήρε από Ρέντη ο Ντιακιτέ και τις ανανεώσεις συμβολαίων που προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ