ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση για Ντιακιτέ

Πρώτη προπόνηση για Ντιακιτέ
INTIME SPORTS

Ο Ντρισά Ντιακιτέ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Ολυμπιακού, ενώ γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Πρεμιέρα με τη φόρμα του Ολυμπιακού έκανε την Τρίτη ο Ντρισά Ντιακιτέ, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Ο άσος από το Μάλι, βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου είχε ραντεβού όλη η ομάδα και αφού γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ξεκίνησε τη δουλειά.

Ο πρώην αμυντικός μέσος της Νις, έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο και σιγά σιγά αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Κατά τ' άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες, συγκεντρώθηκαν στις 08:30 και όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα στο ματς με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν αποθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ανάπτυξη του παιχνιδιού και τελειώματα των φάσεων.

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες που δεν ήταν στο γυμναστήριο έπαιξαν και δίτερμα, χωρισμένοι σε "κόκκινους" και "μπλε", με νικητές τους πρώτους, στη σειρά των δίλεπτων παιχνιδιών. Το "διπλό" διεξήχθη σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και στόχος ήταν το γρήγορο παιχνίδι και τα γρήγορα σουτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ