ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντεμπούτο την Κυριακή (23/8) ο Σεμπά

Ντεμπούτο την Κυριακή (23/8) ο Σεμπά
INTIME SPORTS

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Σεμπά, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει κιόλας κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ντα Κόστα έδειξε μια χαρά στην προπόνηση.

Πολύ θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Σεμπά στην πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για τον κόσμο. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν θα παίξει την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο, αν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει ακόμα και βασικός.

Με βάση τα όσα έδειξε την Τετάρτη (19/8) στο Ρέντη, δεν αποκλείεται να του δώσει την ευκαιρία ο Μάρκο Σίλβα να κάνει ντεμπούτο στο Καραϊσκάκη και να πάρει χρόνο από την αρχή.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δείχνει να έχει το προβάδισμα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά αν ο Βραζιλιάνος συνεχίσει να είναι "τούρμπο" όπως ήταν σήμερα (19/8), τότε δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Κι ας μην έχει παίξει ούτε λεπτό σε παιχνίδι με τους νέους του συμπαίκτες.

Είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς δυνάμεων, ενώ έδειξε κιόλας ότι δεν χρειάζεται και πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή του. Άλλωστε τον ξέρει πολύ καλά τον Σίλβα από την Εστορίλ.

Αν, λοιπόν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στις επόμενες προπονήσεις, τότε άνετα θα "χτυπήσει" την πόρτα της ενδεκάδας με το "καλημέρα", από το παιχνίδι δηλαδή με τον Πανιώνιο!

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό για το ποιος θα παίξει δίπλα στον Σιόβα. Ο Ντα Κόστα έδειξε μια χαρά στην προπόνηση. Όμως, υπάρχουν και οι Αυλωνίτης, Βούρος που έβγαλαν όλη την προετοιμασία ως βασικοί. Υπάρχει και ο Μποτία που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ