ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικοπολίδης: "Τι παραπάνω να ζητήσω;"

Νικοπολίδης: "Τι παραπάνω να ζητήσω;"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από τη θέληση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας για στοιχεία όπως το πάθος και η αποφασιστικότητα που έδωσαν τη νίκη στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα του ματς: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο διήμερο για την ομάδα μας, λόγω και της αναβολής. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, εκτός από τη δεδομένη ποιότητά τους, οι παίκτες μας έδειξαν και άλλα στοιχεία.

Στοιχεία όπως πάθος και αποφασιστικότητα και έτσι καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εξάλλου πετύχαμε το γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού κι έτσι ήρθε η νίκη. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια στοιχεία που δουλεύουμε. Ήταν παράλληλα σημαντική και η συμπαράσταση του κόσμου μας, που μας βοήθησε να πάρουμε αυτή τη δύσκολη νίκη, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας".

Για την εμφάνιση της ομάδας του: "Είμαι ευχαριστημένος από την θέληση των ποδοσφαιριστών. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω παραπάνω πράγματα σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και σήμερα όμως, είδα κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις από τότε που ανέλαβα".

Για τον Πανθρακικό: "Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχα δει και τις προηγούμενες μέρες και δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει πάρει αυτή η ομάδα στο πρωτάθλημα".

Για τον Πίνο: "Ο Πίνο υπέπεσε σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σήμερα το πρωί στην Αθήνα. Αυτό έγινε ώστε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ