ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικητής στους Νέους ο Ολυμπιακός

Νικητής στους Νέους ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στις ομάδες Κ-20 των υποδομών της Super League. Το αυτογκόλ του Μαρινάκη καθόρισε το παιχνίδι.

Ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήταν ο Ολυμπιακός, στις ομάδες Κ-20 των υποδομών της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη χάρις στο αυτογκόλ που πέτυχε ο Μαρινάκης(!) στο 57' και το οποίο έμελλε να κρίνει την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο 24', όταν ο Βουτσιώτης πήρε την θέση του Γκόγκιτς στην μεσαία γραμμή.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ζωήρεψε και οι Πειραιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 57ο λεπτό, όταν ο Διαμαντάκος κινήθηκε από δεξιά, έκανε την σέντρα και η μπάλα κόντραρε στον Μαρινάκη καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του Ταμπάκη.

Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 71', όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουσίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Κουτεσιώτη και στην επαναφορά ο Γιαννιτσάνης απέτυχε να την στείλει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουσίδης πλάσαρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 84' οι ερυθρόλευκοι έφυγαν στην κόντρα αλλά ο Κοτσαρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Ολυμπιακού, πλασάροντας άστοχα σε ανεπανάληπτο τετ - α - τετ με τον πορτιέρο των πρασίνων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόι (77' Μαραθιανός), Χουχούμης (46' Μπρούνο), Λαγός, Δώνης, Κασαπάκης, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης (85' Μουζακίτης).

Ολυμπιακός: Κουτεσιώτης, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης, Κοτσαρίδης, Σταμογιάννος (62' Γκίνο), Ιωαννίδης (77' Μπάρκερ), Διαμαντάκος, Γκόγκιτς (24' Βουτσιώτης), Βέργος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ