ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Νίκη για τον κόσμο μας"

"Νίκη για τον κόσμο μας"
INTIME SPORTS

Σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ έδωσε ο στράικερ του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, κατά τη βράβευσή του ως MVP της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Βέλγος επιθετικός έδειξε με τις δηλώσεις του την ανυπομονησία του να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι δίκαια η ομάδα του έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.

" Θεωρώ ότι αυτό το βραβείο είναι επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει κανένα βραβείο αν δεν υπήρχε η ομαδική προσπάθεια και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου", δήλωσε αρχικά ο Μιραλάς.

Όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου, τόνισε: " Φυσικά αυτό περιμένω. Είναι το πιο ομαδικό βραβείο που μπορεί να κερδίσει μία ομάδα. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μία διάκριση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την επιθυμία του για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό ανέφερε: " Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε αυτό το ματς να το κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στον κόσμο μας. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι ένα κίνητρο. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ".

Τέλος, για την αμφισβήτηση του Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: " Φυσικά έχω απάντηση. Αν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός όλα τα ματς που έχασε, θα ήταν εκείνος πρωταθλητής. Οπότε στο δικό τους χέρι ήταν να το κάνουν".

Εγκωμιαστικά σχόλια Γκόγκιτς για Μιραλάς

Το εγκώμιο του Κέβιν Μιραλάς έπλεξε με δηλώσεις του ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού Σίνισα Γκόγκιτς, που του παρέδωσε το βραβείο του MVP.

" Δεν τον γνώριζε κανείς στην Ελλάδα. Πήγε από το πρώτο παιχνίδι και έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα να πάρει πρωτάθλημα. Εύχομαι και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ να έχει καλύτερη εμφάνιση και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και εκεί", είπε αρχικά

Τέλος συμπλήρωσε: " Η ταχύτητα, που κινείται στον κενό χώρο, είναι πολύ καλός στην ντρίμπλα, γρήγορος. Έχει όλα τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας σέντερ φορ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ