ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να σπάσει το "μπλόκο" του Καυτανζογλείου!

Να σπάσει το "μπλόκο" του Καυτανζογλείου!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς προπόνηση πήγε στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Κατέβασε ταχύτητα ο Μπέντο στο Ρέντη για να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους τους παίκτες του. Ποιες οι σκέψεις του Πορτογάλου για την ενδεκάδα.

Η πρώτη έξοδος εκτός Λεκανοπεδίου για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα γράφει… Καυτανζόγλειο. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε (18/9, 20.30) τον Ηρακλή και θα προσπαθήσουν να σπάσουν το "μπλόκο" που θα επιχειρήσουν να στήσουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μοιάζουν να είναι «φτιαγμένοι» για να υποχρεώσουν τους πρωταθλητές στην πρώτη τους απώλεια βαθμών.

Το κακό για τον Μπέντο είναι ότι δεν πρόλαβε να κάνει μία προπόνηση της προκοπής για να προετοιμάσει την ομάδα του όπως θα ήθελε για την επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Ξημερώματα Παρασκευής (16/9) επέστρεψε η αποστολή από την Ελβετία και μία μέρα αργότερα ξαναμπήκε στο αεροπλάνο. Οι παίκτες έκαναν ουσιαστικά προγράμματα αποθεραπείας το τελευταίο διήμερο και κατά συνέπεια ο Μπέντο δεν έκανε τις απαραίτητες δοκιμές ενόψει Ηρακλή με κάποιο οικογενειακό δίτερμα.

Σίγουρα το κεντρικό πρόσωπο είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα… απουσιάσει. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη. Από χθες τα ερωτήματα είναι πολλά. Από την πλευρά του παίκτη διαρρέει ότι ακόμα δεν είναι 100% καλά. Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος πώς είναι εντάξει για τον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις και όχι με τον Ηρακλή. Αντίθετα, από το Ρέντη διαρρέει ότι ο Μπέντο περιμένει περισσότερα από τον Τρικαλινό χαφ στις προπονήσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μανουέλ Ντα Κόστα για να ξεκουραστεί. Τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στο πλευρό του Μποτία, τις έχει ο Μπρούνο Βιάνα. Από εκεί και πέρα, αναμένονται ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Ελβετίας.

Πρώτος - πρώτος ο Καπίνο που αναμένεται να ξαναφορέσει τα γάντια του. Στην άμυνα θα είναι οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια. Ο Μιλιβόγεβιτς εκτός απροόπτου θα βρεθεί στα χαφ και στο πλευρό του θα είναι ο Αντρέ Μαρτίνς (φαβορί) ή ο Καμπιάσο (αουτσάιντερ). Ο Μάριν έβγαλε διάθεση στην προπόνηση για να παίξει και στο Καυτανζόγλειο. Τον έχει "πονοκεφαλιάσε" τον Μπέντο ευχάριστα ο Γερμανός και μένει να δούμε αν θα τον προτιμήσει στην ενδεκάδα ή θα χρησιμοποιήσει τον Τσόρι.

Στα "φτερά" της επίθεσης ο Πάρντο φλερτάρει με την ενδεκάδα και στην άλλη πλευρά θα βρεθεί ένας εκ των Σεμπά ή Ελιουνούσι. Για την κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε δεν φαίνεται προς το παρόν να… κινδυνεύει από τον Καρντόσο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ