ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρούνο Γκάμα: "Το αβαντάζ στον Ολυμπιακό"

Μπρούνο Γκάμα: "Το αβαντάζ στον Ολυμπιακό"

Ο εξτρέμ της Ντνίπρο, Μπρούνο Γκάμα, μιλά στο Sport24.gr και χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό για τις αναμετρήσεις του Europa League, κάνοντας ειδική μνεία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με την Ντνίπρο από την Ουκρανία και το Sport24.gr, μίλησε με τον Πορτογάλο εξτρέμ της, Μπρούνο Γκάμα, για τη μάχη των δύο ομάδων στους "32" του Europa League.

Ομάδα Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Ντνίπρο χαρακτήρισε στο Sport24.gr δύσκολη την κλήρωση, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με συνεχή παρουσία στο Champions League και νίκες επί μεγάλων αντιπάλων:

Μπρούνο Γκάμα: "Το αβαντάζ στον Ολυμπιακό"

"Η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά περιμένω να γίνουν καλά παιχνίδια. Τα παιχνίδια θα είναι και τα δύο δύσκολα, εξάλλου γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες στο Champions League. Είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο αγωνίζεται στο Champions League και αυτό κάτι σημαίνει."

Καυτή έδρα το "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Μπρούνο Γκάμα όταν ρωτήθηκε τί γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, απάντησε στο Sport24.gr ότι ξέρει για την καυτή έδρα του "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς και ότι δεν περιμένει να περάσει η ουκρανική ομάδα ένα εύκολο βράδυ στον Πειραιά, ωστόσο αυτό θα της δώσει κίνητρο αντί να της προκαλέσει φόβο:

"Αυτό που ξέρουμε για τον Ολυμπιακό, πέρα από το ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι το γεγονός ότι είναι ακόμη πιο δυνατή στην έδρα της. Οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια, και η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους υπέφεραν εκεί μέσα. Είναι μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης και δεν νομίζω ότι θα περάσουμε εύκολα στην Ελλάδα. Έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια στο Champions League.

Μπρούνο Γκάμα: "Το αβαντάζ στον Ολυμπιακό"

Δεν μπορώ να πω, ότι φοβόμαστε την έδρα του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζω ότι θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες. Αντίθετα, να ξέρεις ότι τέτοιες έδρες δίνουν και κίνητρο σε εμάς τους ποδοσφαιριστές."

Το πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό

Ο πρώην εξτρέμ των Μπράγκα, Πόρτο, Σετούμπαλ, Ρίο Άβε και Ντεπορτίβο ανέφερε στο Sport24.gr ότι γνωρίζει αρκετούς "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές, ενώ χαρακτήρισε φαβορί για πρόκριση τον Ολυμπιακό.

"Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, ότι είχε πέρυσι τον Πάουλο Μασάντο και έχει και τον Σαλίνο με τον οποίο έχουμε τεθεί αντιμέτωποι στην Πορτογαλία.

Το φαβορί, κατά τη γνώμη μου, είναι ο Ολυμπιακός. Έχει το πλεονέκτημα και μεγάλο μέρους αυτού βασίζεται στην έδρα του. Αλλά είναι ποδόσφαιρο, τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο."

Μπρούνο Γκάμα: "Το αβαντάζ στον Ολυμπιακό"

Μειονέκτημα ότι παίζουμε στο Κίεβο

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Ντνίπρο, αγωνίζεται στο Κίεβο λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία και τη διαμάχη με τη Ρωσία. Ο Μπρούνο Γκάμα αναγνωρίζει ότι αυτό είναι ένα μειονέκτημα για την ουκρανική ομάδα, αποδέχεται την κατάσταση ενώ αποφεύγει να οριοθετήσει μέσα από το Sport24.gr, μακροπρόθεσμους στόχους για την ομάδα του.

"Είναι πρόβλημα για εμάς το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στο Κίεβο και όχι στο Ντνιπροπετρόβσκ, όπου έχουμε συνηθίσει και όπου έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας. Αλλά έτσι έχει η κατάσταση και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Στόχος είναι να πάμε βήμα - βήμα. Εμείς σαν τελικό αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τελικός είναι αυτά που έρχονται με τον Ολυμπιακό. Μετά βλέπουμε..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ