ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Σε κάθε παιχνίδι είμαστε αισιόδοξοι"

Μποτία: "Σε κάθε παιχνίδι είμαστε αισιόδοξοι"
INTIME SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μποτία πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Γιουβέντους και στις δηλώσεις του εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση της ομάδας του. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Καλή απόδοση είχε ο Αλμπέρτο Μποτία στο παιχνίδι με την Γιουβέντους. Ο Ισπανός αμυντικός πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στις δηλώσεις μετά αναφέρθηκε στο γκολ, στην συνέχεια της διοργάνωσης και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Για το γκολ του, ανέφερε: "Εκείνη τη στιγμή ήταν ισοπαλία, οπότε ήταν σημαντικό το γκολ μου. Μετά, χάσαμε το παιχνίδι. Κοιτάμε και τη διαφορά τερμάτων πλέον. Το πέναλτι που απόκρουσε ο Ρομπέρτο είναι σημαντικό. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Ο Μποτία, τόνισε μετά πως "ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση. Είχαμε μεγάλη πίεση από την Γιουβέντους. Όταν ισοφαρίσαμε, είχαμε ηρεμία. Στο δεύτερο μέρος όλα ήταν διαφορετικά. Η Γιουβέντους μας πίεσε ξανά πολύ, έβαλε δύο γκολ σε λιγότερο από πέντε λεπτά και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε".

Για την συνέχεια και το αν υπάρχει αισιοδοξία, είπε ότι "σε κάθε παιχνίδι είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε να κερδίσουμε για να προκριθούμε" και τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο: "Από την προθέρμανση καταλάβαμε πως ήρθαν να μας βοηθήσουν. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να ξέρουν πως έχουμε τη βοήθειά τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ