ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπονγκ για τρία χρόνια", γράφει η Equipe

"Μπονγκ για τρία χρόνια", γράφει η Equipe
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Γκαετάν Μπονγκ προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα, με την "Equipe" να υποστηρίζει ότι ο Καμερουνέζος αμυντικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, ο Γκαετάν Μπονγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μέχρι το 2016, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί μπορεί να καλύψει και αυτή του αριστερού στόπερ.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται η άφιξή του στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Πειραιώτες ενώ να σημειωθεί πως έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό (17/8) παιχνίδι της Βαλανσιέν στην έδρα της Μπαστιά (21:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ