ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε... δύο παιχνίδια"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός "κόλλησε" στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά ο Πάουλο Μπέντο έμεινε ευχαριστημένος απ' τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε προβληματική εικόνα κόντρα στον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να "κολλήσει" στο 0-0 στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και δήλωσε ικανοποιημένος απ' τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

"Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Η κάθε ομάδα προσπάθησε να επιβάλλει την τακτική της. Εμείς θέλαμε να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, ενώ ο αντίπαλός μας προσπάθησε να αμυνθεί με τον καλύτερο τρόπο. Είχαμε τελείως διαφορετικό ρυθμό απ' αυτό που θα θέλαμε.

Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα, με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε, αλλά ίσως να μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει... δύο παιχνίδια. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά είμαστε σίγουροι και πεπεισμένοι πως έχουμε όλες τις πιθανότητες στο πλευρό μας για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Ο Ατρόμητος μας απείλησε μόνο σε μία φάση, η οποία προήλθε από δικό μας λάθος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άντεξε ο Ατρόμητος στο Φάληρο, 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ