ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενίτες, ο εκλεκτός

Μπενίτες, ο εκλεκτός

Ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες από την Παραγουάη είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού για την επίθεση της ομάδας. Πολύ κοντά στην απόκτησή του οι Πειραιώτες (videos)

Και το όνομα αυτού, Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Παραγουάης, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού για την επίθεση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 22χρονος φορ της Γκουαρανί, την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε 17 γκολ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του σε 21 αγώνες και ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και ίσως την Δευτέρα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, ούτως ώστε να τον κάνουν δικό τους και τον φέρνουν στο Λιμάνι. Αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα φέρει στην ομάδα, ενώ τελειώνει η σεναριολογία περί επαναπατρισμού του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Μπενίτες είναι μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, όταν έπαιξε απέναντι στη Γαλλία την 1η Ιουνίου 2014, μπαίνοντας αλλαγή του Ρόκε Σάντα Κρουζ στο 65ο λεπτό του αγώνα.

Μπενίτες, ο εκλεκτός

Στην Γκουαρανί έπαιξε αρχικά από το 2010 μέχρι το 2012 και μετέπειτα στη Ρούμπιο Νιου, προτού επιστρέψει, κάνοντας... παπάδες και πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ο Μπενίτες έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση για το πρωτάθλημα της πατρίδας του στις 30 Μαΐου 2010 απέναντι στην Ολίμπια, περνώντας στην θέση του Ζούλιαν Μπενίτς στο 68ο λεπτό στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του.

Να πούμε πως η ομάδα του είχε απορρίψει πρόταση 4,5 εκ. ευρώ από την Γκλάντμπαχ, η οποία ήθελε να τον κάνει δικό της, αλλά έφαγε... πόρτα από τους Παραγουανούς.

Δείτε τον εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ