ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαχουί: "Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Μπαχουί: "Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Ναμπίλ Μπαχουί, εξέφρασε στο Sport24.gr την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με το Σουηδό εξτρέμ της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Ναμπίλ Μπαχουί, ο οποίος τόνισε ότι αποτελεί πρόθεσή του να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει μιλήσει με κάποιον γι' αυτό το ενδεχόμενο, ενώ αρνήθηκε ότι ατζέντης του είναι ο Μίνο Ραϊόλα.

Αρχικά ο 24άχρονος επέλεξε να εκφράσει στο Sport24.gr δια της πλαγίας οδού την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των "ερυθρολεύκων".

"Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες και επίσης από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδας. Πρόθεσή μου, είναι να αγωνιστώ για μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες...", είπε αρχικά ο Ναμπίλ Μπαχουί, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε όσον αφορά στο τι γνωρίζει για τον τους "ερυθρόλευκους":

"Ο Ολυμπιακός, γνωρίζω, ότι κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, στο ελληνικό πρωτάθλημα."

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης ρωτήθηκε εν συνεχεία, εάν γνωρίζει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" , ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του αλλά και αρνούμενος, ότι ο Μίνο Ραϊόλα, είναι ο ατζέντης του.

"Δεν έχω μιλήσει με κάποιον για τον Ολυμπιακό. Επίσης ο Μίνο Ραϊόλα δεν είναι ο ατζέντης μου, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό.", κατέληξε ο Σουηδός εξτρέμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ