ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαράζ δημοσιευμάτων για Οφόε και Κλίεσταν

Μπαράζ δημοσιευμάτων για Οφόε και Κλίεσταν

Συνέχεια στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε και Σάσα Κλίεσταν δίνουν δημοσιεύματα της Τετάρτης (2/7) στον βελγικό Τύπο. Και η Σεντ Ετιέν για Χολέμπας.

Εν αναμονή της απάντησης του Παϊτίμ Κασάμι, ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια όσον αφορά τον κεντρικό μέσο που θέλει να αποκτήσει. Και την Τετάρτη (2/7) οι Βέλγοι αναφέρθηκαν εκ νέου σε δύο ονόματα παικτών που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της χώρας.

Πρόκειται για τους Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε (για τον οποίο ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24.gr) και Σάσα Κλίεσταν.

Ο 25χρονος μέσος της Κλαμπ Μπριζ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με την " www.nieuwsblad.be ", οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον δίχως ακόμη ωστόσο να έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

"Ο Οτζίτζα στον Ολυμπιακό; Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί ο Βαντίς είναι ακόμη τραυματίας. Σε δύο εβδομάδες, όταν θα είναι απολύτως εντάξει, θα συζητήσουμε για το μέλλον του", δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτέ.

Ο Οτζίτζα-Οφόε ταλαιπωρείται από μια θλάση στον τετρακέφαλο και θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε 10-15 μέρες. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μισέλ Πρεντόμ, τεχνικός της Μπριζ, έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του 25χρονου άσου στο πρόσωπο του Φερνάντο Μενεγκάτσο.

Με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Οτζίτζα-Οφόε ασχολείται και η ιστοσελίδα " www.dhnet.be ", που ωστόσο αναφέρεται και στην περίπτωση του Σάσα Κλίεσταν (Αμερικανός κεντρικός μέσος της Άντερλεχτ) ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου των Πειραιωτών. Το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει παράλληλα πως δεν έχουν φτάσει επίσημες προσφορές σε Μπριζ ή Άντερλεχτ για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Και Σαμπιονά για τον Χολέμπας

Περιζήτητος μοιάζει μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ο Χοσέ Χολέμπας. Μετά το ενδιαφέρον από Αγγλία και Ιταλία, ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου αριστεροπόδαρου άσου.

Ο Μπενεντίκτ Τρεμουλινάς δεν βρήκε σημείο επαφής στις διαπραγματεύσεις του με την Σεντ Εντιέν και αποχωρεί από τους "στεφανουά", με τον Χοσέ Χολέμπας να θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ