ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαίωσε για Ζινιάκ ο Ισά

Επιβεβαίωσε για Ζινιάκ ο Ισά

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ παραδέχθηκε στον γαλλικό Τύπο ο Πιέρ Ισά, την στιγμή που η Σάουθαμπτον εξετάζει την περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας και η Ντόρτμουντ θέλει τον Νίκο Ιωαννίδη.

Την προσπάθεια του να ενισχυθεί με έναν σπουδαίο φορ περιοχής συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Την στιγμή που όλα δείχνουν πως ο Άλαν Πουλίδο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να γίνει κάτοικος Πειραιά , οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούν μια έτοιμη και δοκιμασμένη σε υψηλό επίπεδο λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Και για την ώρα ο Ολυμπιακός παλεύει την περίπτωση του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, του 29χρονου στράικερ της Μαρσέιγ που τον παραχωρεί με μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Πιερ Ισά, με τον Αθλητικό Διευθυντή των Πειραιωτών να δηλώνει στον γαλλικό Τύπο: "μας απασχολεί ο Ζινιάκ, είναι μια περίπτωση που μας ενδιαφέρει".

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Μαρσέιγ κινούνται στα 5 εκ. ευρώ, ωστόσο το ο δύσκολος χειρισμός της υπόθεσης είναι το πολύ υψηλό ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη. Ο Ζινιάκ εισπράττει 3 εκ. ευρώ ετησίως στην Μασσαλία και θα πρέπει να ρίξει το κασέ του προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.

Αγγλικές σειρήνες για Χολέμπας

Οι εμφανίσεις του Χοσέ Χολέμπας με τα "γαλανόλευκα" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας δεν πέρασαν απαρατήρητες από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ειδικά κόντρα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Κόστα Ρίκα, ο 30χρονος διεθνής άσος ήταν εντυπωσιακός και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και ειδικότερα στην Premier League είναι γνωστή και δεν αποκλείεται να πάρει σάρκα και οστά, τουλάχιστον εφόσον ευσταθούν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία που θέλουν τον Χολέμπας να απασχολεί έντονα την Σάουθαμπτον.

Οι "Άγιοι" παραχώρησαν έναντι 35 εκ. ευρώ τον Λουκ Σο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση το όνομα του Χολέμπας, που μετά την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας αύξησε την χρηματιστηριακή του αξία.

Ωστόσο είναι μια μάλλον εύκολη -οικονομικά- περίπτωση για την Σάουθαμπτον που έχει μπόλικο διαθέσιμο χρήμα μετά την πώληση του Σο. Αυτό που μένει είναι να μετουσιώσουν οι Άγγλοι το ενδιαφέρον τους σε επίσημη πρόταση.

Ντόρτμουντ για Ιωαννίδη!

Αποκαλυπτικά είναι τα ρεπορτάζ του γερμανικού Τύπου, όσον αφορά το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον 20χρονο στράικερ του Ολυμπιακού.

Ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Χάνσα Ροστόκ ως δανεικός από τους Πειραιώτες και πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά με απολογισμό 6 τέρματα. Η Ντόρτμουντ τον σημείωσε στο μπλοκάκι της και όπως φαίνεται θέλει να προχωρήσει με την περίπτωση του.

Οι πληροφορίες συγκρούονται όσον αφορά τον τρόπο που θέλει να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό (που αρχικά προορίζεται για την δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ). Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιθυμία των Βεστφαλών για διετή δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενώ κατά άλλες πηγές γίνεται λόγος για συνιδιοκτησία του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Όπως και να 'χει μοιάζει για μια υπαρκτή ιστορία και έχει ενδιαφέρον η κατάληξη της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ