ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαίνουν στις προπονήσεις Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες

Μπαίνουν στις προπονήσεις Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες
INTIME SPORTS

Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες ανεβάζουν ρυθμούς και πολύ σύντομα θα τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ. Φουλάρει και ο Σαλίνο, ενώ επέστρεψαν Μπονγκ και Μανιάτης.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά το Σάββατο (19/10, 20:30) και ήδη κάποιοι διεθνείς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μανιάτη και τον Γκαετάν Μπονγκ, που βρέθηκαν κανονικά στου Ρέντη την Τρίτη (15/10) και μπήκαν σε ρυθμούς ομάδας.

Το ευχάριστο της ημέρας για τον Μίτσελ είναι πως τις επόμενες ημέρες φαίνεται ότι θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάουλο Μασάντο και του Μιγκέλ Τόρες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν το αερόβιο κομμάτι, ενώ έβγαλαν μέρος της προπόνησης την Τρίτη (15/10). Ο μεν Ισπανός ανεβάζει στροφές και αναμένεται να είναι έτοιμος μετά από αρκετούς μήνες, ενώ ο Πορτογάλος δείχνει να ξεπερνά τον πρόβλημα τραυματισμού του και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Κατά τ' άλλα, την ίδια εικόνα με τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε ο Λεάντρο Σαλίνο, ενώ η τακτική "μπαίνει" καθημερινά και περισσότερο στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, αφού σε λίγες ημέρες υπάρχει το ματς Πρωταθλήματος στα Χανιά.

Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού θα συνεχιστούν την Τετάρτη στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ