ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοντάλι: "Περίεργα τα γκολ της Μαρσέιγ"

Μοντάλι: "Περίεργα τα γκολ της Μαρσέιγ"
INTIME SPORTS

Ο Τζαν Πάολο Μοντάλι βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, δηλώνοντας πως τα γκολ της Μαρσέιγ στο ματς με την Ντόρτμουντ είναι περίεργα. Κάκωση στην ποδοκνημική ο Χολέμπας

Ένας παλιός γνώριμος και αγαπημένος των φίλων του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τρίτης και αυτός ήταν ο Τζαν Πάολο Μοντάλι.

Ο Ιταλός πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, ωστόσο αυτό που του έμεινε ήταν ο αγώνας της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ και χαρακτήρισε μάλιστα περίεργα τα δύο γκολ των Γάλλων.

" Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να περάσει. Είναι λίγο περίεργα τα δυο γκολ της Μαρσέιγ", τόνισε μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζαν Πάολο Μοντάλι.

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Χοσέ Χολέμπας που χτύπησε και αντικαταστάθηκε στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης έχει μια κάκωση στην ποδοκνημική. Ωστόσο θα κάνει εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ