ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνοι πρώτοι οι Νέοι

Μόνοι πρώτοι οι Νέοι

Για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20, Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-1 της Ξάνθης στου Ρέντη και απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα παρέμεινε αήττητη στη διοργάνωση αφού μετά από 16 αγώνες έχει να επιδείξει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες, Από την άλλη η Skoda Ξάνθη ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τις 12/9/2015.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Στο 9' ο Κώστας Τσιμίκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κώστας Κιρτζιαλίδης με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα (12') πάλι από τα αριστερά ο Μανώλης Σάλιακας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βατουσιάδη και αυτός με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στο 19' ο Κώστας Πλέγας με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Μεγαρίτη στο 3'.

Η Ξάνθη μείωσε σε 2-1 στο 37' με τον Χατζή, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, αλλά στο 42' ο Κώστας Κιρτζιαλίδης με ωραία ατομική ενέργεια "έγραψε" το 3-1 μέσα από την περιοχή. Στο 54' ο Μάριος Βρουσάϊ βρήκε δίχτυα για το 4-1, μετά από πάσα του Παναγιώτη Ρέτσου ενώ στο 39' ο σκόρερ είχε και δοκάρι.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, ο οποίος συμπλήρωσε 50 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Super League K-20, μετά απο το τέλος του αγώνα σημείωσε:

"Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά τα καταφέραμε, Μέτρησε η ποιότητα μας και η νοοτροπία αυτής της ομάδας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και με τέτοιο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές, έπεσε η ταχύτητα, αλλά ήμασταν και πάλι ανταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (71' Μπέτσας), Τσιμίκας (63' Φουάσης), Βατουσιάδης, Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης, Μεγαρίτης (75' Κηπουρός), Κιρτζιαλίδης, Πλέγας, Βρουσαϊ.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουχτσής, Προύντζος, Κώστας, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Φασίδης (65' Σαμπανίδης), Λαζαρίδης (28΄ Χατζής), Δημητριάδης (46' Καπτέλι).

Μοναξιά στην κορυφή για τους Νέους

Μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Super League K-20 είναι ο Ολυμπιακός μετά από την ολοκλήρωση της 19ς ημέρας. Οι "ερυθρόλευκοι" που κέρδισαν με σκορ 4-1 την Ξάνθη δεν έχουν πλέον... συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 3-0 την Κυριακή (24/1) στην Αθήνα από την ΑΕΚ.

Έτσι ο Ολυμπιακός αν και έχει έναν αγώνα λιγότερο (16) από τον ΠΑΟΚ, έχει τρεις βαθμούς περισσότερους (44 έναντι 41) και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Φυσικά η ομάδα του Βασίλη Βούζα συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη στη διοργάνωση αφού σε 16 παιχνίδια έχει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός αξίζει να σημειώσουμε πως έχει 16 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και 21 από τον Παναθηναϊκό.

Κ-17: Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών 2-0

Σε αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρόμητου Αθηνών και αν και έχει δυο αγώνες λιγότερους, είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και είναι πλέον στην κορυφή με 28 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, έναντι 26 της ΑΕΚ σε 15 αγώνες.

Τα δυο γκολ που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο από τους Κωστανάσιο, Αντωνόπουλο. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 27' ο Κωστανάσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα, ενώ στο 53' ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 69' όμως ο Χατζηιωαννίδης, που είχε περάσει ως αλλαγή, πέρασε ωραία πάσα στον Κωστανάσιο και αυτός μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 75' ο Χατζηιωαννίδης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε εντός της μικρής περιοχής με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ και στο 87' ο Ολυμπιακός έκανε δύο τα τέρματα του. Ο Κωστανάσιος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Αντωνόπουλο, που με σουτ έκανε το 2-0.

Ο Ατρόμητος είχε πιέσει αρκετά χωρίς αποτέλεσμα στα 15' πρώτα λεπτά του αγώνα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη των παικτών του Ολυμπιακού.

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε:

"Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση και για την εμφάνιση αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί. Εκτός από την εκπαίδευση των παιδιών αυτό που ζητάει ο Ολυμπιακός είναι νίκες. Αυτός ο σύλλογος έχει βαριά φανέλα και όποιος την έχει φορέσει καταλαβαίνει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε καλά να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Σαφώς και υπάρχει πίεση στην ομάδα αλλά βλέπουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, για την πορεία μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος όμως και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Γιανναράκης, Τσιμπούκας (90' Αγιώτης), Αγγελόπουλος (85' Μανωλάκης), Κωστανάσιος (90' Φλέγκας), Πέιος, Καμπετζής (81' Αντωνόπουλος), Ξενιτίδης, Τσιριγώτης (63' Χατζηιωαννίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Αποστόλου, Ασλάνι, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Κιτσόπουλος (81' Ζαραφέτας), Μοιρασγέντης, Ίμερι, Τριμμάτης, Δόσης (76' Θεοδώρης), Παναγιωτίδης (60' Ψαράκης).

Μόνοι πρώτοι οι Νέοι

Κ-15: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0

Σε αγώνα της 12ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) και συνεχίζουν να "μοιράζονται" την 1η θέση.

Ο Ολυμπιακός υπερείχε στο παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια. Οι πιο σπουδαίες ευκαιρίες για τους Πειραιώτες ήταν εκείνες των Φέκκα (63'), Μούγιο (68') αλλά η μπάλα και στα δυο σουτ κατέληξε μόλις άουτ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, είπε μετά από το ματς:

"Σίγουρα θέλαμε τη νίκη αλλά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Μας έλειψε το γκολ. Είχαμε μοναδικές ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στην 1η θέση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιώνουμε την εικόνα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης, Μποσκουϊδης (56' Ράμα), Κοτσιανούλης (46' Γεωργαντής), Φέκκας (72' Τσέργας), Μούγιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Μπάκος (72' Βαγιαννίδης), Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπεζής, Ντοματάς, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης (66' Αράπι Κλάιφερτ).

Μόνοι πρώτοι οι Νέοι

Κ-13: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 0-0

Σε αγώνα για το "Attica Cup" που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Παππάς, Κασιόλας, Γαρμπής, Καραπαναγιωτίδης, Αντωνέας, Γιανναράκος, Βασιλάκος, Κουτσουπιάς, Δούμας Ν, Μπέσης, Κίτσος/ Γραμματικάκης, Λεουνάκης, Λάγκας, Γιγίνης, Δούμας Α, Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Σταμέλος, Αμανατίδης, Πετάνι, Λιάτσος.

Μόνοι πρώτοι οι Νέοι

Επίσκεψη αγάπης της Σχολής Ελευσίνας στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου

Επίσκεψη αγάπης στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας πραγματοποίησε η Σχολή του Ολυμπιακού από την Ελευσίνα. Ο επικεφαλής της Σχολής, κ. Μάκης Μπεκιάρης, μαζί με παιδιά και γονείς παρέδωσαν στο Δήμο για το Κοινωνικό Παντωπολείο του, επιταγή της τάξεως των 1500 ευρώ, από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Το Κοινωνικό Παντωπολείο συντηρεί περίπου 160 οικογένειες και ο Ολυμπιακός μέσω της Σχολής του στην Ελευσίνα είναι πάντα "δίπλα" στους συνανθρώπους μας που έχουν αυξημένες ανάγκες. Η Σχολή του Ολυμπιακού κοινοποίησε στον Δήμο ότι θα εγγράψει δωρεάν στα προγράμματα ποδοσφαίρου πέντε παιδιά των οικογενειών αυτών, στα οποία θα δοθούν και οι στολές της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα παιδιά και οι γονείς ενημερώθηκαν για προγράμματα όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Γραφείο Εργασιακής Μέριμνας, Βοήθεια στο Σπίτι και άλλα, από την Αντιδήμαρχο κα Δέσποινα Οικονόμου και την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαρίνα Κοκκώνη. Οι εκπρόσωποι του Δήμου ευχαρίστησαν τη Σχολή του Ολυμπιακού αλλά και μέσω επιστολής τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύτιμη χορηγία του.

Μόνοι πρώτοι οι Νέοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ