ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο ακριβά εισιτήρια για το ντέρμπι!

Μόνο ακριβά εισιτήρια για το ντέρμπι!
INTIME SPORTS

Η... τρέλα των οπαδών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο είχε ως αποτέλεσμα να "εξαφανιστούν" σε λίγες ώρες τα φθηνά εισιτήρια και να μείνουν μόνο αυτά των 90 και 125 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της Πειραϊκής ομάδας, σχημάτισαν τεράστιες ουρές έξω από τα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκακης" και έτσι ο μεγαλύτερος αριθμός των εισιτηρίων έγινε καπνός.

Πλέον, όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν μαγικό χαρτάκι αλλά θέλουν να δώσουν το παρών στο ντέρμπι, τότε θα μπορούν να το κάνουν αποκτώντας όσα έχουν μείνει στις τιμές των 90 και 125 ευρώ.

Το Sold out πάντως είναι θέμα χρόνου, έστω κι αν βρισκόμαστε 9 μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων". Η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού είναι μεγάλη.

Μάλιστα, λόγω των ουρών που είχαν σχηματιστεί από πολύ νωρίς το πρωί, τα εκδοτήρια άνοιξαν μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη και συγκεκριμένα στις 9:30 (αντί για 10:00).

Οι κάτοικοι της επαρχίας θα μπορούν εξασφαλίσουν εισιτήριο για το ντέρμπι τηλεφωνώντας στο 210-4800909, δίνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία και καταθέτοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου σε τράπεζα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ