ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μολό: "Η πιο καλή προοπτική για μένα ο Ολυμπιακός"

Μολό: "Η πιο καλή προοπτική για μένα ο Ολυμπιακός"

Μπορεί το θέμα του Μολό να μην βρίσκεται στο προσκήνιο μετά την έλευση του Κάμπελ, όμως ο ίδιος εξακολουθεί να μιλά για τον Ολυμπιακό και ξεκαθαρίζει πως θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή για το μέλλον του.

Παρότι το θέμα της απόκτησης του Γιοάν Μολό "πάγωσε" αφότου αποκτήθηκε ο Κοσταρικανός εξτρέμ, Τζόελ Κάμπελ, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δηλώνει πως δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας από την μεριά του υποστηρίζει πως δεν θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί και άλλος εξτρέμ ύστερα από την μεταγραφή του Τζόελ Κάμπελ όμως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Νανσί, Γιοάν Μολό, εξακολουθεί να έχει επαφές με τον Πιέρ Ισά εκφράζοντας πως ακόμη έχει ελπίδες.

Σε συνέντευξη του στον γαλλικό τύπο μίλησε για την εξέλιξη της μεταγραφής του στον Πειραιά, για το τι τον ελκύει στον Ολυμπιακό, τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν έρθει στον Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μολό:

Για την εξέλιξη της μεταγραφής του: "Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ήμουν στην καρδιά των διαπραγματεύσεων μεταξύ των ομάδων.

Ο ατζέντης μου με ρώτησε αν μου άρεσε η προοπτική του Ολυμπιακού, είπα ναι και τώρα περιμένω να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Υπάρχουν κι άλλες επαφές, αλλά ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι η πιο καλή προοπτική κατά τη γνώμη μου. Ξέρω πως θέλουν πολύ να με αποκτήσουν. Μίλησα τηλεφωνικά με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, και η συζήτηση πήγε πολύ καλά".

Για το τι τον ελκύει στον Ολυμπιακό: "Είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, ένας μεγάλος σύλλογος που συμμετέχει απευθείας στους ομίλους του Champions League. Για την εξέλιξή μου θα ήταν πολύ καλό να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση".

Για το τι θα κάνει εάν δεν έρθει στον Ολυμπιακό: "Για την ώρα είμαι παίκτης της Νανσί και δεν το ξεχνώ αυτό, από σεβασμό στην ομάδα. Έκανα προετοιμασία και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα, αν μου ζητηθεί".

Πηγή: RedPlanet.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ