ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοδέστο: "Όπου και να πάω βλέπω Ολυμπιακούς"

Μοδέστο: "Όπου και να πάω βλέπω Ολυμπιακούς"

Με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι παντού σ' όλη την Ευρώπη, μίλησε ο Φρανσουά Μοδέστο. Τι είπε για την προετοιμασία και το 4ο αστέρι. Ο απεσταλμένος του Sport24.gr, Παναγιώτης Γκαραγκάνης, μεταδίδει...

Αποστολή στην Αυστρία: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Τρίτης (10/7), ο Φρανσουά Μοδέστο μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου, που βρίσκονται στο Άχενκιρχ της Αυστρίας.

Ο 34άχρονος μεσοαμυντικός στάθηκε στη σημασία του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, ενώ μίλησε για το τέταρτο αστέρι στην ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, που θα μπει με την κατάκτηση του 40ού Πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

"Ήρθαμε εδώ για να γνωριστούμε καλά. Υπάρχουν καινούργιοι παίκτες, αλλά καινούργιο είναι και το τεχνικό επιτελείο. Είναι δώδεκα ημέρες, που θέλουν πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα στόχο", ήταν το αρχικό σχόλιο του Φρανσουά Μοδέστο.

Παράλληλα, ο Κορσικανός ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς: "Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν, όπως τα δύο τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε στο πλάι μας τους οπαδούς μας. Να γεμίζουν το γήπεδο, όπως κάνουν μέχρι στιγμής. Σίγουρα, είναι πολύ ευχάριστο, σε όποιο μέρος κι αν πας στην Ευρώπη, να βλέπεις φιλάθλους του Ολυμπιακού".

Όλοι μαζί, δηλαδή, για το τέταρτο αστέρι;

"Ναι, αλλά ας μην μείνουμε μόνο στα λόγια. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο με δουλειά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ