ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Θέλουμε ακόμη χρόνο"

Μίτσελ: "Θέλουμε ακόμη χρόνο"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμη χρόνο για να παίξει καλύτερα και ομαδικά όπως τόνισε ο Μίτσελ εμφανώς ικανοποιημένος μετά τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός.

Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμη χρόνο για να παίξει καλύτερα και ομαδικά όπως τόνισε ο Μίτσελ εμφανώς ικανοποιημένος μετά τον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού:

" Αναμφίβολα κάναμε ένα ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλές τοποθετήσεις, ήμασταν αποφασισμένοι και πιέσαμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε κατοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το 1-0 ήταν λίγο για μας βάσει της εικόνας αυτής.

Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες, θέλουμε ακόμη χρόνο για να παίξουμε καλύτερα ομαδικά. Έχει περάσει απλά ένας μήνας και δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Χρειάζεται ηρεμία"

Για το τελευταίο φιλικό με την Βαλένθια: " Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και σε αυτό το παιχνίδι. Η δουλειά που κάνουμε είναι προοδευτική και ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι απέναντι στη Βαλένθια".

Από την πλευρά του ο Μετζανί δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: " Είναι σημαντικό να ξεκινάς το πρώτο ματς στην έδρα σου με νίκη, έστω και σε φιλικό επίπεδο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική παρά το γεγονός πως δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο.

Στόχος μας να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ