ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Σύντομα και νέα πρόσωπα κοντά μας"

Μίτσελ: "Σύντομα και νέα πρόσωπα κοντά μας"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ, αναφερόμενος και στις μετεγγραφές της ομάδας του, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει του ICC, προανήγγειλε νέα μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας του και μάλιστα είπε πως στην Αμερική θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα. Παράλληλα, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες.

Για τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στις ΗΠΑ, ο Μίτσελ είπε: "Αυτός είναι ο στόχος, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες και να μαθαίνουμε".

Για τις μετεγγραφές τόνισε: "Περιμένουμε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε κάποια νέα πρόσωπα κοντά μας στην Αμερική".

Για την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, σχολίασε: "Μου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον Φορτούνη τον παρακολουθούμε εδώ και κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγματεύσεις, αλλά σήμερα περνάει τις ιατρικές εξετάσεις κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά".

Για τη σημασία που έχει για τον ίδιο ότι η ομάδα θα παίξει σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά: 'Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, όταν κάναμε μία δυνατή προετοιμασία απέναντι σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Βαλένθια κι άλλες δυνατές ομάδες. Δεν πήραμε καλά αποτελέσματα, αλλά μάθαμε πολλά. Όλοι συμφωνούμε ότι η προετοιμασία χρησιμεύει για να μαθαίνουμε και δεν έχει τόσο σημασία να παίρνουμε τώρα θετικά αποτελέσματα, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς".

Ντομίνγκες: "Θέλουμε να υπερασπιστούμε την φανέλα της ομάδας"

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι για τον Ολυμπιακό οι αγώνες στο διεθνές τουρνουά International Champions Cup, όπως τόνισε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Για τα δυνατά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί στις ΗΠΑ, είπε: "Εμείς συνεχίζουμε βλέποντάς αυτά τα παιχνίδια ως ένα ακόμα στάδιο της προετοιμασίας μας για το Champions League και το πρωτάθλημα. Προφανώς θέλουμε να υπερασπιστούμε τη φανέλα της ομάδας και να δείξουμε ότι ο σύλλογός μας είναι άξιος σεβασμού, να αφήσουμε καλές εντυπώσεις με τη συμμετοχή μας. Φυσικά είναι και μία ευκαιρία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Για το αν περιμένει να έχει η ομάδα καλύτερη εικόνα στους επόμενους αγώνες, δήλωσε: "Είναι λογικό όταν μία ομάδα έχει αρκετές αλλαγές να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο. Πρέπει να γνωριστούμε, γι’ αυτό είναι πολύ καλό ότι κάνουμε αυτά τα δύο ταξίδια τώρα, το ένα ήδη στην Αυστρία και στην Αμερική τώρα. Αυτός ο χρόνος θα μας βοηθήσει να δεθούμε περισσότερο ως ομάδα. Όπως λέω πάντα, ο συνδυασμός εμπειρίας και νιάτων είναι πάντα πολύ καλός".

Για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε στην Αυστρία: "Είναι αποτέλεσμα της στιγμής, ήταν μία όμορφη στιγμή για εμένα. Ήταν στην προπόνηση, αλλά μακάρι να μπορέσω φέτος να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ από πέρυσι. Δουλεύω πάντα γιατί θέλω να εμφανίζομαι όσο πιο βελτιωμένος μπορώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ