ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέταξε για το υπερατλαντικό ταξίδι

Πέταξε για το υπερατλαντικό ταξίδι

Δυνατά τεστ θα δώσει ο Ολυμπιακός στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας αναχώρησαν από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Νέα Υόρκη για το διάσημο τουρνουά ICC.

Για τη Νέα Υόρκη αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στο διάσημο ποδοσφαιρικό τουρνουά ICC, όπου θα λάβουν μέρος ορισμένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες θα κάνουν εκεί μια μίνι προετοιμασία και το πρώτο τους ματς είναι με αντίπαλο τη Μίλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/7, 03:00) στο Τορόντο. Μετέπειτα, θα αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ στο Σικάγο (28/7, 01:00) και τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μινεάπολις (2/8, 22:00) στο πλαίσιο του Β' ομίλου του τουρνουά.

Ο Ολυμπιακός έλαβε ευχές και από τον Ερασιτέχνη, ενώ να πούμε πως στις ΗΠΑ θα δώσει το παρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με αφορμή τη συνεργασία του με τη UNICEF και τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι παίκτες που πήρε ο Μίτσελ είναι οι εξής: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Σάκης Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ και Αυλωνίτης.

Εκτός έμειναν οι Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Σάλιακας, Βούρος, Βέργος, Στρέντζος, Λυκογιάννης, Βατουσιάδης, Σέποβιτς, Πελέ, Τάσος Παπάζογλου, Ντιελνά και Λεάντρο.

Πέταξε για το υπερατλαντικό ταξίδι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ