ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ σε Ρομπέρτο: "Είσαι νικητής"! Δείτε VIDEO

Μίτσελ σε Ρομπέρτο: "Είσαι νικητής"! Δείτε VIDEO
INTIME SPORTS

Δείτε VIDEO με τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Μπενφίκα και όσα ακολούθησαν. Η αποθέωση του κόσμου, το ξέσπασμα του Ρομπέρτο και η αγκαλιά του Μίτσελ στον Ισπανό τερματοφύλακα και τον Μανωλά. Συντονιστείτε...

Πατώντας στο σχετικό link μπορείτε να δείτε μέσα από εικόνες το ξέσπασμα του Ρομπέρτο στον εντός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε σε βίντεο τις επτά αποκρούσεις του Ισπανού τερματοφύλακα στη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού επί των "αετών" της Λισαβόνας.

Εμείς θα σταθούμε επίσης, στα όσα έγιναν μόλις ο Σλοβένος διαιτητής Νταμίρ Σκόμινα σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα και πώς βίωσαν οι φίλαθλοι της ομάδας εντός γηπέδου το δραματικό φινάλε. Η Μπενφίκα έχει κερδίσει φάουλ. Ήταν η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια για την ισοφάριση. Ο Εντινγκά διώχνει την μπάλα με το κεφάλι και ο Σκόμινα σφυρίζει το τέλος. Ανακούφιση!

Οι σκηνές, που διαδραματίζονται στην περιοχή μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Θύτας 7, μένουν χαραγμένες στη μνήμη. Ο Ρομπέρτο πέφτει στο έδαφος και χτυπάει τη δεξιά γροθιά δυνατά πάνω στο χορτάρι. Όλοι οι παίκτες τρέχουν να αγκαλιάσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Πρώτος ο Μανιάτης, ο οποίος ήταν και πιο κοντά, σπεύδει στον 27άχρονο "γίγαντα". Ακολουθούν οι Σιόβας και Μπονγκ. Ο Μήτρογλου, αφού δίνει το χέρι του στον αρχηγό της Μπενφίκα, Λουϊζάο, πάει κι αυτός προς το μέρος του ανίκητου Ρομπέρτο. Από κοντά και ο Μανωλάς.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού αγκαλιάζει τον Ισπανό τερματοφύλακα. Η φιγούρα του Μίτσελ ξεπροβάλλει στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας χαιρετάει κι αυτός τον Λουϊζάο. Κατευθύνεται προς τους Ρομπέρτο και Μανωλά. Τους αγκαλιάζει σφιχτά. Ο 50άχρονος τεχνικός ηγέτης προσπαθεί να σηκώσει, και το κάνει, το δεξί χέρι του Ρομπέρτο, θέλοντας να δείξει πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν ο νικητής και ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο Μανωλάς κατευθύνεται στη "7" για να παραδώσει τη φανέλα του. Ο Ρομπέρτο εξακολουθεί να δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του. Μέχρι και ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμα επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό, πηγαίνει να αποθεώσει τον συμπαίκτη του. Εκπληκτικές στιγμές στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ