ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Πήραμε αυτό που διεκδικήσαμε"

Μίτσελ: "Πήραμε αυτό που διεκδικήσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στάθηκε στην καλή παρουσία του Παναθηναϊκού όμως τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες για να κερδίσει οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε έναν αγώνα.

"Είμαστε ικανοποιημένοι. Ξέρουμε για τον ανταγωνισμό και παλέψαμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι παραπάνω από μία νίκη με τον τρόπο που επετεύχθη και όπως το κάναμε εμείς.

Θέλαμε να παίξουμε με έναν διαφορετικό τρόπο για το καλό ματς που έκανε ο Παναθηναϊκός και επειδή ο αγώνας σταματούσε κάθε 5 λεπτά. Ήμασταν σταθεροί στην άμυνα και εκμεταλλευτήκαμε τον Μήτρογλου", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στην καρδιάς σας, τι θέση έχει αυτή η νίκη;

"Είναι μία νίκη φανταστική. Όλα γύρω από το ντέρμπι την εβδομάδα ήταν εξαιρετικά. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Οι δύο στόπερ ήταν εξαιρετικοί και οι δύο πλάγιοι μπακ δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει. Όταν λέμε ότι έπρεπε να παίξουμε σαν ομάδα, σήμερα ήταν ένα καλό παράδειγμα. Η καρδιά μου είναι χαρούμενη, αλλά ήδη σκέφτεται την Τρίτη".

Περιμένατε τη νίκη στο 90’; Ή ότι ο Μήτρογλου θα σκοράρει;

"Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και αυτή η επιλογή δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ίσως το περιμέναμε. Είχαμε μεγάλο ρίσκο γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Εμείς διεκδικήσαμε τη νίκη και την πήραμε στο τέλος. Αλλάξαμε τους εξτρέμ και περιμέναμε από τον Φουστέρ να κλέψει μία μπάλα και να τη δώσει στον Μήτρογλου. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου".

Να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον Ολυμπιακό την Τρίτη;

"Δεν θα δώσω πληροφορίες, μήπως παρακολουθεί ο προπονητής της Μπε3νφίκα. Εάν έχεις περιέργεια, να μιλήσουμε μετά τη συνέντευξη. Εμείς όμως έχουμε έναν τρόπο δουλειάς, δεν θα το αλλάξουμε, πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να συνεχίσουμε".

Για να διασπαστεί ο ρόμβος στη μεσαία γραμμή, πρέπει μία ομάδα να παίξει από τα άκρα. Θεωρείτε ότι η ομάδας το έκανε αυτό σήμερα;

"Προσπάθησαν οι παίκτες, αλλά δούλεψε καλά και ο Παναθηναϊκός στα άκρα. Δεν θα έλεγα ότι οι παίκτες μας έπαιξαν άσχημα, θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετώπισε σωστά και δεν άφησε να κάνουμε το παιχνίδι. Με το ρόστερ μας μπορώ να αλλάξω τους παίκτες και να έχω διαφορετικές επιλογές. Με τον Βάις παίξαμε πιο επιθετικά και ο Γιαταμπαρέ έδωσε περισσότερη δύναμη. Ο Φουστέρ ήταν πιο ελεύθερος, γιατί έχει αντοχές και έκανε τη φάση στην κατάλληλη στιγμή".

Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για τις διακοπές και την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι;

"Σίγουρα ήταν αρνητικό για τις δύο ομάδες, γιατί δεν μπορούσαν να έχουν ρυθμό. Αλλά εμείς καταφέραμε να νικήσουμε στο τέλος".

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα πολλές ευκαιρίες. Μπορείτε να είστε ικανοποιημένος από την άμυνα;

"Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε ένα διαφορετικό επίπεδο σήμερα. Είχε δύο καλές ευκαιρίες σε ένα κακό διώξιμο του Ρομπέρτο και ένα σουτ πάνω από το δοκάρι. Αλλά όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα με επιθετικούς όπως ο Μπεργκ και ο Φιγκερόα, θεωρώ ότι οι αμυντικοί μας ήταν πολύ συγκεντρωμένοι.

Αυτοί οι επιθετικοί αξιοποιούν το κάθε λάθος και είναι δύσκολο να αμυνθείς σωστά. Για αυτό στέκομαι στη δουλειά των δύο στόπερ, αλλά και του Μανιάτη και του Σάμαρη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ