ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Έτσι θέλω τον δικό μου Ολυμπιακό"

Μίτσελ: "Έτσι θέλω τον δικό μου Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στη φιλική νίκη επί της Σίμουρκ (2-1) εμφανίστηκε ο Μίτσελ, αναλύοντας τι ζητάει από τους παίκτες του. "Απόφαση της διοίκησης να μην παίξει ο Αμπντούν", είπε ο Ισπανός.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 2-1 τη Σίμουρκ στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, με τον Μίτσελ να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

"Ήταν λόγος της διοίκησης που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αμπντούν. Περιμένουμε άμεσα να πάρουμε μια απόφαση", δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ στους απεσταλμένους του Τύπου όσον αφορά την μη συμμετοχή του Τζαμέλ Αμπντούν που βρίσκεται υπό παραχώρηση σε σύλλογο του εξωτερικού και όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος δήλωσε τα εξής στην κάμερα της NOVA:

"Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια σήμερα, γιατί είδα πράγματα που θέλουμε να περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά, το ζητούμενο είναι να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Είναι πολλά αυτά που θέλω να περάσω στην ομάδα, αλλά σίγουρα θέλει χρόνο και μερικούς παίκτες. Αυτό που ζητάω είναι ταχύτητα στην μπάλα και κίνηση από τους παίκτες, ενώ θέλω να είναι επιθετικοί".

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας: "Είναι καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα έρθουν και άλλοι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο και εκεί δεν μας αφορά το αποτέλεσμα. Τη δεδομένη στιγμή, η δουλειά είναι το σημαντικό και γι’ αυτό περιμένω το επόμενο φιλικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ