ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Ασυνήθιστη η πρόσληψη μου"

Μίτσελ: "Ασυνήθιστη η πρόσληψη μου"

Καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας ήταν ο Μίτσελ που δήλωσε ευχαριστημένος από την εμπειρία του στον Ολυμπιακό. Διαβάστε γιατί χαρακτήρισε ασυνήθιστη την πρόσληψη του.

Η απομάκρυνση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν σημείο αναφοράς τις τελευταίες ημέρες για τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών βρέθηκε καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως είναι ευχαριστημένος από την εμπειρία του στους 23 μήνες παραμονής του στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" καθώς τόνισε πως "έμαθα πολλά, ήταν πολύ σημαντικό ότι στον σύλλογο υπήρχαν άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν".

Οι Ισπανοί σχολιάζουν ως παράξενη την απόλυση του, ωστόσο ο Μίτσελ υποστήριξε ότι "το ίδιο ασυνήθιστη ήταν και η πρόσληψη μου γιατί η ομάδα ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα και ο προπονητής (σ.σ. Λεονάρντο Ζαρντίμ) δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι".

Ο 52χρονος τεχνικός ρωτήθηκε σχετικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και επισήμανε πως "στην Ελλάδα έχουν χάσει κάθε επαφή με τους πολιτικούς της χώρας. Υπάρχουν εκλογές σε λίγες μέρες και κατά συνέπεια δεν θα υπάρχει αγωνιστική στο πρωτάθλημα".

Ο Μίτσελ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ισπανίας και τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Τύπος τους παίκτες που διεκδίκησαν την "Χρυσή Μπάλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ