ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Βήμα πρόκρισης ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κάρντιφ"

Μιλιβόγεβιτς: "Βήμα πρόκρισης ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κάρντιφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υποστήριξε ότι εφόσον η Σερβία αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Κάρντιφ από την Ουαλία, τότε θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η Σερβία φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και στο πρόγραμμα ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, αυτές με Ουαλία (12/11) και Ουκρανία (15/12).

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποτελεί βασικό στέλεχος της Σερβίας και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, υποστήριξε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κάρντιφ μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Δεν είναι ένα διαφορετικό ματς από τα υπόλοιπα της προκριματικής φάσης. Εξίσου σημαντικό με όσα προηγήθηκαν, αλλά και με όσα θα ακολουθήσουν.

Με τη μόνη διαφορά ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου μας. Δεν κρίνεται κάτι ακόμα, αλλά εάν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είναι σημαντικό βήμα για να περάσουμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου", τόνισε αρχικά ο Μιλιβόγεβιτς και συμπλήρωσε:

"Για να κάνουμε πρόοδο, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε δεχθεί 4 γκολ από λάθη μας, αλλά είμαστε στην πρώτη θέση του γκρουπ. Αυτή είναι η δύναμη της ομάδας μας.

Παρ' ό,τι κάναμε κάποια λάθη, έχουμε καταφέρει να είμαστε στην κορυφή. Κι αν το διορθώσουμε αυτό, τότε θα είμαστε στο σωστό δρόμο για να φτάσουμε στην επίτευξη του μεγάλου μας στόχου".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ