ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε πρόταση της Λέστερ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος αρχηγός του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, υποστήριξε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έκαναν αποδεκτή πρόταση της Λέστερ, ωστόσο κι ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αποχωρήσει με κάθε κόστος.

Μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα, "Zurnal", ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υποστήριξε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την πρώτη ματιά με τον Ολυμπιακό, του οποίου το περιβραχιόνιο του αρχηγού χαρακτήρισε "ιδιαίτερη τιμή" να φορά. Ο Σέρβος μέσος ξεκαθάρισε ότι εάν φύγει, "θα είναι για κάποιο από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης" κι αποκάλυψε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έκαναν αποδεκτή πρόταση της Λέστερ, γεγονός για το οποίο δεν μετανιώνει.

"Εάν φύγω, θα είναι για κάποιο από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Άρεσα στη Λέστερ, αλλά η απόφαση (σ.σ της ομάδας) ήταν να μην αποδεχθεί την πρόταση. Δεν λυπάμαι γι' αυτό. Έχω καλό στάτους κι όλοι με σέβονται, καθώς είμαι ένας εξ' αυτών. Κι έχω πει ότι δεν θα φύγω με κάθε κόστος.

Από την πρώτη ματιά έμεινα ικανοποιημένος με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα κλαμπ με καλή φήμη, παίζει στο Champions League και παλεύει για τον τίτλο. Δεν είχα φόβο, αλλά ήξερα ότι ερχόμουν σε μια δυνατή ομάδα με πολλούς ξένους.

Οι Αθηναίοι έχουν σεβασμό για τους Σέρβους, αλλά σε αγαπούν μόνον όταν παίζεις καλά. Στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Αλλιώς, έχουμε το ίδιο ταμπεραμέντο, έχει (σ.σ η Ελλάδα) ωραία αύρα, οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι πρώην άσοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να συνεχίζουν να ζουν στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού μου είπε ότι οι Σέρβοι δεν έχουν κάτι μεσαίο, ή είναι πολύ καλοί ή είναι πολύ κακοί. Ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνα, αλλά εάν κάποιος μου έλεγε ότι το 2016 θα συνέχιζα στον Ολυμπιακό, θα έλεγα ότι αστειευόταν.

Για εμένα είναι ιδιαίτερη τιμή να φορώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό που είναι δύσκολο. Η ευθύνη είναι τεράστια, το περιβραχιόνιο του αρχηγού με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι περισσότερο αφοσιωμένος. Έχω το χαρακτήρα να το καταφέρω", υποστήριξε ο διεθνής Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό"
Μία μεταγραφή και... αν!
Πού χάθηκες κι εσύ, Μάρκο Νε;
Οι ευχές της Ακαδημίας για τη νέα χρονιά
Πρωταθλητής σε πρόστιμα ο Ολυμπιακός
Μπήκε all in ο Μπέντο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ