ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μία μεταγραφή και... αν!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Βγαίνει ολοένα και περισσότερο προς τα έξω ότι ο Μπέντο είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί στόπερ από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Καλυμμένος είναι και με τους Ιντέγιε και Καρντόσο στην επίθεση, εκτός κι αν προκύψει αποχώρηση.

Ο Πάουλο Μπέντο έχει υπερασπιστεί πολλές φορές το ρόστερ του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν. Για παράδειγμα για τον Μπρούνο Βιάνα έχει σηκώσει ασπίδα προστασίας, όταν ακούγονταν τα "αχ βαχ" της εξέδρας όποτε γινόταν κάτοχος της μπάλας.

Μπαίνουμε από την Δευτέρα (2/1) για τα καλά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και είναι λογικό οι φίλοι του Ολυμπιακού να εξακολουθούν να αναρωτιούνται για το αν θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση ενός στόπερ τον Ιανουάριο.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε την Πέμπτη (29/12) ότι "ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού ή παίκτη σε οποιαδήποτε άλλη θέση". Ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Ολυμπιακού. Ότι μπορεί να μην τίθεται θέμα "αυτή τη στιγμή", αλλά να τεθεί στην πορεία.

ΔΕΝ... ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ

Τι προκύπτει τις τελευταίες ώρες; Αυτό που λίγο – πολύ γνωρίζαμε όλοι. Ότι ο Μπέντο δεν είναι ζεστός στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί στόπερ. Βολεύεται με τους υπάρχοντες (Μποτία, Βιάνα, Ρέτσο) και αν παραστεί ανάγκη θα πάει σε αλχημείες τύπου Μιλιβόγεβιτς ή Ντε Λα Μπέγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος χθες φέρεται να το… ξαναείπε στους αρμόδιους ότι μπορεί ο Γενάρης να βγει με τους υπάρχοντες. Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο: ο Βούρος δεν έχει φύγει ακόμα… Και ίσως στο τέλος Γενάρη να μην φύγει κιόλας! Ας το έχουμε και αυτό κατά νου…

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΒΙΑΝΑ

Επίσης, αποτελεί κοινό μυστικό στο Ρέντη ότι ο Μπέντο έχει πάρει και λίγο εγωιστικά το θέμα με τον Μπρούνο Βιάνα. Ενώ όλος ο κόσμος βλέπει ότι ο Βραζιλιάνος ακόμα δεν είναι σε θέση να φορέσει τη φανέλα του βασικού στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός των Πειραιώτων βλέπει ότι μέσα στον Γενάρη παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία για να δώσει τις "απαντήσεις" του ο Βιάνα και να αποκτήσει και ψυχολογία.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν ολοφάνερο ότι είχε επηρεαστεί ψυχολογικά στο πρώτο του λάθος και στις πρώτες χλιαρές γκρίνιες που ακούστηκαν από την εξέδρα. Τον έχει από κοντά τον Βραζιλιάνο ο Μπέντο τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη.

Βέβαια, κάποιος θα αναρωτηθεί εύλογα "τι θα γίνει με τον Ρέτσο;". Υποτίθεται ότι ο Ρέτσος μέσα στον Ιανουάριο θα βρεθεί και σε ρόλο στόπερ, γιατί δεν μπορούν να βγουν οκτώ ματς μόνο με τους Μποτία και Βιάνα.

Αναγκαστικά ο 18χρονος θα περάσει στο κέντρο της άμυνας. Προς το παρόν όμως, οι Μποτία και Βιάνα έχουν το προβάδισμα για να πάρουν τα πρώτα παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

ΑΝ...ΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Από εκεί και πέρα, με βάση τα τωρινά δεδομένα το πολύ να γίνει μία μεταγραφή και… αν! Το πολύ να γίνει δηλαδή του Ανσαριφάρντ, όποτε τέλος πάντων αποφασίσει ο Ιρανός να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό.

Και φυσικά ένα καλό ερώτημα που θα προκύψει το επόμενο διάστημα είναι και αν θα τον περιμένει στο τέλος και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να βγάζει… αφρούς με τη συμπεριφορά της πλευράς του επιθετικού του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του ο Μπέντο αφήνει να εννοηθεί ότι αισθάνεται μια χαρά με το υπάρχον ρόστερ και πώς δεν τον χαλάει να πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βγάζει μια εικόνα ότι περισσότερο "καίγεται" να τελειώσουν άμεσα τα θέματα με τις αποχωρήσεις των Μανιάτη και Ζντιέλαρ παρά με την ενίσχυση του ρόστερ. Ακούγεται περίεργο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα…

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρκετοί οι "πονοκέφαλοι" για Μπέντο ενόψει Αστέρα
Ολυμπιακός και Stoiximan κρατάνε δυνατή τη "Φλόγα" για ζωή
"Το μέλλον του Λεάλι μπορεί να είναι στον Ολυμπιακό"
Σιόβας: "Χαρούμενος στη Λεγκανές, δεν σκέφτομαι τι θα γίνει τον Ιούνιο"
Αμπντούν: "Αν υπάρχει κλαμπ με @ρχιδι@, ας έρθει να με πάρει"
Ξαναπήγε στο Ρέντη ο Βρέντζος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ