ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μεγάλη ευκαιρία ο Μήτρογλου"

"Μεγάλη ευκαιρία ο Μήτρογλου"

Η "Guardian" επέλεξε δέκα παίκτες που μπορούσαν να παίξουν στην Premier League και είναι σε τιμή ευκαιρίας και ανάμεσα σε αυτούς συμπεριέλαβε και τον Κώστα Μήτρογλου και λόγω της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιό του. Διαβάστε τι γράφουν για τον Έλληνα επιθετικό και σε ποιες ομάδες εκτιμούν ότι θα μπορούσε να παίξει.

Μπορεί να βρισκόμαστε στον Νοέμβριο και η μεταγραφική περίοδος να αργεί ακόμα, όμως, σε κάθε διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων τα μεταγραφικά θέματα δίνουν και παίρνουν.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Τορ Κριστιαν Κάρλσεν, πολύ γνωστός δημοσιογράφος και συντάκτης στη "Guardian", έκανε ένα θέμα για δέκα παίκτες που είναι σε τιμή ευκαιρίας και θα μπορούσαν να παίξουν σε ομάδες της Premier League.

Από τη συγκεκριμένη λίστα δεν έλειπε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με την εκπληκτική χρονιά που κάνει έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του πάρα πολλά βλέμματα. Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα για τον 25χρονο παίκτη του Ολυμπιακού:

"Πρόκειται για άλλον έναν δυναμικό επιθετικό, ο οποίος έχει συνδεθεί με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες λόγω των συνεχόμενων γκολ που σκοράρει με τον Ολυμπιακό φέτος (14 γκολ σε οκτώ παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων τριών χατ τρικ, ενώ κανένα εξ αυτών δεν είναι πέναλτι) *. Δεν είναι ένας από τους πιο θεαματικούς επιθετικούς, αλλά διαθέτει εντυπωσιακό σουτ, είναι πολύ ικανός στον αέρα, παίρνει καλές τοποθετήσεις και κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για την αποτελεσματικότητα του Έλληνα παίκτη. Σύμφωνα με όσα λέγονται έχει μία ρήτρα αποδέσμευσης των £6.5 εκατομμυρίων, ποσό που δείχνει ότι πρόκειται για ευκαιρία.

Ομάδα στην οποία θα μπορούσε να πάει: Σε έναν σύλλογο που διεκδικεί την είσοδό του στην οκτάδα και χρειάζεται έναν επιθετικό κορυφής.

Κόστος: £6-7 εκατομμύρια"

Να σημειωθεί ότι οι άλλοι εννιά παίκτης που σύμφωνα με τον Κάρλσεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Premier League και χωρίς οι ομάδες της να δαπανήσουν πολλά χρήματα είναι οι: Ρουί Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Ιβάν Ράκιτιτς (Σεβίλλη), Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο), Φαμπιάν Σάρ (Βασιλεία), Άλφρεντ Φινμπόγκασον (Χέρενφεεν), Βίκτορ Φίσερ (Άγιαξ), Κάρλος Μουνιός (Μπανίγιας), Φίλιπ Τζόρτζεβιτς (Ναντ), Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (Άλκμααρ).

* Ο Μήτρογλου έχει 4 χατ τρικ φέτος και 17 γκολ συνολικά, όμως, προφανώς ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται μόνο στις επιδόσεις του στη Superleague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ