ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: "Κύπελλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

Μήτρογλου: "Κύπελλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το Κύπελλο για να ευχαριστήσει τον κόσμο, ενώ ο Χοσέ Χολέμπας στάθηκε στις αποδοκιμασίες

"Δε νιώθω καθόλου χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα. Το "Χ" είναι πολύ λίγο για μας. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν παίξαμε καλά κι απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Αυτός δεν ήταν ο Ολυμπιακός σήμερα. Θα το φτιάξουμε αυτό που πρέπει όμως.

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευόταν. Κάναμε ένα λάθος και τελικά δεχτήκαμε το γκολ", είπε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

Προσπαθήσαμε μετά να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά μείναμε με την ισοπαλία. Μία ισοπαλία που είναι πολύ λίγο αποτέλεσμα για μας. Αυτό που έγινε ήταν πολύ άσχημο για μας, αλλά και τον κόσμο μας. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσουμε πάντα, πόσο μάλλον στην έδρα μας και είναι πολύ άσχημο που δεν το κάναμε.

Τώρα πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Χολέμπας: "Δύσκολο να σε αποδοκιμάζουν"

Από την πλευρά του ο αμυντικός του Ολυμπιακού, τόνισε: "Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο κόσμος αποδοκίμασε πολύ έντονα ιδιαίτερα μετά το γκολ των αντιπάλων και αυτό το έκανε πιο δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε τις νίκες τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να νικάς όταν ο αντίπαλος θέτει ως βασικό στόχο της χρονιάς μία καλή εμφάνιση εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ