ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα στήριξης Ζαρντίμ σε Μασάντο

Μήνυμα στήριξης Ζαρντίμ σε Μασάντο
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Πάουλο Μασάντο, για τις αποδοκιμασίες που άκουσε στο ματς με την Παναχαϊκή.

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να ακούει αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ομάδας που αγωνίζεται και το σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα πιθανότατα να είναι αρνητικά, παρά θετικά.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που είδε μια μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζει τον Πάουλο Μασάντο και προσπάθησε να σώσει την κατάσταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, θεωρεί πολύτιμο εργαλείο τον συμπατριώτη του και γι' αυτό του δίνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον δει να πέφτει ψυχολογικά από την έντονη κριτική που δέχεται.

Έτσι λοιπόν, μετά την προπόνηση της Πέμπτης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μίλησε στον Πάουλο Μασάντο και του ζήτησε να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει, δίχως να δίνει σημασία σε όσα ακούει από τον κόσμο.

"Δεν θέλω να επηρεάζεσαι από αυτά τα πράγματα. Να μην ακούς τίποτα και να συνεχίσεις να δουλεύεις όπως κάνεις μέχρι τώρα", ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ