ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μην περιμένετε θαύματα από τον φετινό Ολυμπιακό"

"Μην περιμένετε θαύματα από τον φετινό Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Αφιέρωμα στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κάνει ξένη ιστοσελίδα, μιλώντας για τα δυνατά και αδύνατα σημεία των Πειραιωτών. Διαβάστε αναλυτικά...

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει σε δύο εβδομάδες για τον Ολυμπιακό (στις 18/9 υποδέχεται την Σάλκε στο "Καραϊσκάκης") και ήδη ξένες ιστοσελίδες έχουν ξεκινήσει τα αφιερώματα για τη διοργάνωση της νέας σεζόν.

Μία απ' αυτές είναι και η bleacherreport.com, που κάνει την ανάλυση της ομάδας του Πειραιά και των αντιπάλων του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (Άρσεναλ, Σάλκε, Μονπελιέ).

Ο δημοσιογράφος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πώληση του Κέβιν Μιραλάς, του πρώτου σκόρερ της περσινής σεζόν για τους "ερυθρολεύκους", τονίζοντας πως η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι.

Γράφοντας για τα μεγάλα όπλα του Ολυμπιακού, αναφέρει τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τον Νταβίδ Φουστέρ. Τον Ισπανό τον χαρακτηρίζει απειλητικό ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν στα παιχνίδια απέναντι στην Άρσεναλ.

Όσο για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, καταγράφει τα περσινά του κατορθώματα, καθώς μην ξεχνάμε πως κατάφερε να πετύχει 22 γκολ σε 33 αγώνες.

Κλείνοντας το κείμενο για τον Ολυμπιακό, ο δημοσιογράφος κάνει την πρόβλεψη πως η ομάδα του Πειραιά δεν αναμένεται να κάνει θαύματα τη φετινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ