ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφικός "πυρετός" στον Ολυμπιακό

Μεταγραφικός "πυρετός" στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Κρκιτς, αλλά δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του, ενώ παίζει δυνατά του Ντουρμάζ. Δεν υπάρχει κάτι με Αμραμπάτ, ο Πουλίδο θα ενταχθεί μετά την Αμερική στην ομάδα.

Η σεναριολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό και όσο υπάρχουν μέτωπα ανοιχτά, τόσο θα γράφονται πολλά σχετικά με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό, στο Λιμάνι θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ώστε να μην υπάρχει αποπροσανατολισμός και να μάθει ο κόσμος της ομάδας πως έχουν τα πράγματα σχετικά με όσους βρίσκονται ή δεν βρίσκονται στην "ερυθρόλευκη" λίστα.

Αυτά ισχύουν με τους "ερυθρόλευκους" στόχους

Αναφορικά με την περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς, στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν ότι μιλάνε με τον παίκτη, θέλουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Ο άσος της Μπαρτσελόνα ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά, αλλά θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να περιμένουν όλοι τις εξελίξεις, δίχως να υπάρχει άκρατη αισιοδοξία.

Δεν είναι ελεύθερος ο Σαβιόλα!

Με τον Τζίμι Ντουρμάζ μιλάει ο Ολυμπιακός, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παίξει στον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά δεν είναι τελειωμένη υπόθεση. Ο διεθνής Σουηδός αριστεροπόδαρος εξτρέμ είναι ψηλά στη λίστα, τον θέλουν στο Λιμάνι, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προκύψει το deal, αλλά θα πρέπει να υπάρξει υπομονή.

Το "ερυθρόλευκο" ταξίδι για την Αμερική

Με τον Μαροκινό, Νορντίν Αμραμπάτ, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να αποκλείεται να υπάρξει στην συνέχεια, ενώ για τον Άλαν Πουλίδο επιμένουν οι Πειραιώτες ότι ο Μεξικανός φορ έχει υπογράψει και θα είναι παίκτης της ομάδας, αλλά δύσκολα θα προλάβει να ενταχθεί στην αποστολή για την Αμερική ενόψει του ICC. Τέλος, ο Γέλε Βόσεν απλά έχει προταθεί στην διοίκηση και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Δεν γίνεται φιλικό με την Φενέρ

Εξάλλου, διαψεύδεται από τον Ολυμπιακό το τουρκικό δημοσίευμα περί φιλικού με τη Φενέρμπαχτσε στις 16 Αυγούστου, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στους κατοίκους της Γάζας. Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως αυτό το ρεπορτάζ δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ