ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφικός στόχος της Τότεναμ ο Αφελάι

Μεταγραφικός στόχος της Τότεναμ ο Αφελάι
INTIME SPORTS

Η Τότεναμ θα κινηθεί για την απόκτηση του Ιμπραχίμ Αφελάι το ερχόμενο καλοκαίρι. Δείτε τι γράφει δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας.

Τον μεταγραφικό της προγραμματισμό κάνει η Τότεναμ εν όψει του καλοκαιριού και στα πλάνα του προπονητής της Μαουρίτσιο Ποκετίνο, συμπεριλαμβάνεται ο Ιμπραχίμ Αφελάι του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας hereisthecity.com ο Αφελάι ενδέχεται να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι Τάουνσεντ και Λαμέλα δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αργεντίνου προπονητή που ψάχνει για λύσεις.

Η κλήση του Αφελάι στην εθνική Ολλανδίας και η συμμετοχή του στην βασική 11αδα σε επίσημα ματς των "οράνιε" φαίνεται ότι έπεισαν τον Ποκετίνο να ενδιαφερθεί για τον άσο του Ολυμπιακού, παρότι στους "ερυθρόλευκους" δεν έχει δικαιολογήσει την φήμη που τον συνόδευε όταν ήρθε στο Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα τον παρουσιάζει ως την ιδανική λύση για την θέση του μεσοεπιθετικού και προτείνει στην διοίκηση της ομάδας να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του! Ο Αφελάι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι ενώ λήγει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ