ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά τον Αφελάι, παίρνουν σειρά οι σέντερ φορ

Μετά τον Αφελάι, παίρνουν σειρά οι σέντερ φορ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει την επιθετική του ενίσχυση με τον Ιμπραχίμ Αφελάι, με τη διοίκηση να σκοπεύει σε δύο ακόμα παίκτες για τη γραμμή κρούσης. Στην Ιταλία για προπονήσεις ο Πουλίδο.

Με την απόκτηση του Ιμπραχίμ Αφελάι τον οποίο ανακοίνωσε την Κυριακή (για 1+2 χρόνια), ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας του Μίτσελ από τη μέση και μπροστά, ωστόσο οι μεταγραφές δεν σταματούν στο μεγάλο λιμάνι...

Με την απόκτηση του Ιμπραχίμ Αφελάι τον οποίο ανακοίνωσε την Κυριακή (για 1+2 χρόνια) , ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας του Μίτσελ από τη μέση και μπροστά, ωστόσο οι μεταγραφές δεν σταματούν στο μεγάλο λιμάνι...

"Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη" λέει η λαϊκή ρήση και αυτό φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς πρόθεση των διοικούντων είναι να αποκτηθούν άλλα δύο σέντερ φορ, με τον έναν να είναι ο λεγόμενος "βαρβάτος" κυνηγός ενώ ο δεύτερος θα είναι νεότερης ηλικίας που θα έχει την προοπτική να εξελιχτεί.

Ο Κώστας Μήτρογλου εξακολουθεί να βρίσκεται στα υπόψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν πάντως τον άσο της Φούλαμ να πηγαίνει στην Τουρκία για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Γαλατάσαραϊ.

Την ίδια ώρα, ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στο Μιλάνο και προπονείται υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με στόχο να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να φέρουν τον παίκτη στην Αθήνα για να μην τραβήξουν στα άκρα το σχοινί με την Τίγκρες, με την επιθυμία τους να είναι να καθήσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Μεξικανούς για να βρεθεί η χρυσή τομή και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο παίκτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ