ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Πίνο, εκτός ο Ιμπαγάσα

Μέσα ο Πίνο, εκτός ο Ιμπαγάσα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κανονικά πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο Πίνο, εκτός έμεινε ο Ιμπαγάσα λόγω μικροενοχλήσεων.

Και τώρα κύπελλο. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν από το διήμερο ρεπό, το οποίο τους είχε χορηγήσει ο Μίτσελ, και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (28/4).

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης στο Ρέντη ήταν έντονο, με έμφαση στην κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορία της και τη σωστή ανάπτυξη, με στόχο την καλή και αποδοτική τελική προσπάθεια. Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν και και δίτερμα, δουλεύοντας πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Η είδηση βέβαια της ημέρας ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις του Χουάν Πάμπλο Πίνο ύστερα από περίπου δύο μήνες. Ο Κολομβιανός πήρε το τελευταίο "συγχωροχάρτι" από τη διοίκηση της ομάδας και είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι όντως έχει μετανοιώσει για την συμπεριφορά του.

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος κανονικά και οι Φέισα, Αμπντούν που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες προβλήματα με τραυματισμούς.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λόγω μικροενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αύριο (25/4) με πρωινή προπόνηση στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ