ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέλμπεργκ: "Μπορεί να μην μας βγει σε καλό..."

Μέλμπεργκ: "Μπορεί να μην μας βγει σε καλό..."
INTIME SPORTS

Με πολύ καλά λόγια για την Άρσεναλ μίλησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στο βαθμολογικό ενδιαφέρον που λείπει από τους Άγγλους, ενώ θυμήθηκε όταν έπαιζε στο "νησί".

Η πρώτη θέση του έκτου ομίλου μπορεί να έχει "καπαρωθεί" ήδη από την Άρσεναλ, όμως η δεύτερ η θα κριθεί τη τελευταία αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό, την Μαρσέιγ και την Ντόρτμουντ (μ' ένα ακραίο σενάριο) να καραδοκούν. Το συγκεκριμένο σενάριο δεν εκπλήσσει τον Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της UEFA, μίλησε για την εντύπωση που του άφησε η κλήρωση.

Ο Σουηδός αμυντικός, αναφέρθηκε και στο ματς με την αδιάφορη Άρσεναλ που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο και μπορεί να κρύψει περίεργες δυσκολίες.

"Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ και μετά θα κοιτάξουμε τι έγινε στο Ντόρτμουντ. Η Άρσεναλ έχει ήδη περάσει αλλά δε ξέρω αν αυτό αποδειχθεί καλό για εμάς. Ποιος ξέρεις; Μπορεί ο Βενγκέρ να βάλει στην ενδεκάδα τους νεότερους παίκτες και να παίξουν ένα εκπληκτικό ματς. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν.

Έχουν μια σπουδαία ομάδα και όποιος κι αν παίξει δεν θα είναι εύκολο για εμάς να κερδίσουμε. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη", υπογράμμισε αρχικά ο "βράχος".

Για την Άρσεναλ: "Ξέρω καλά την Άρσεναλ, γιατί τους μελετήσαμε πολύ πριν από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν πολλούς νέους παίκτες αυτή τη σεζόν και μετά το κακό ξεκίνημα, δείχνουν πως βρίσκουν τη φόρμα τους. Δεν ξέρω αν είναι η χειρότερη Άρσεναλ από τα περασμένα χρόνια. Εξαρτάται και με ποια ομάδα τη συγκρίνουμε".

Για το αν είναι χειρότερη Άρσεναλ των τελευταίων ετών: "Έπαιξα στην Αγγλία για αρκετό καιρό και θυμάμαι την ομάδα της Άρσεναλ, όταν τερμάτισε τη σεζόν χωρίς να ηττηθεί. Αυτή η Άρσεναλ ήταν πιθανότατα η κορυφαία. Εάν τη συγκρίνουμε αυτή την ομάδα με τη τωρινή, σίγουρα είναι χειρότερη. Όπως όμως και εμείς, έτσι κι αυτή βελτιώνονται μέσα στη χρονιά και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Για την κατάσταση στον όμιλο: "Όταν έγινε η κλήρωση είπα πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Άρσεναλ έμοιαζε με το φαβορί, αλλά σκεφτόμουν πως οι Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και εμείς είμαστε δυνατές ομάδες. Πραγματικά δεν εκπλήσσομαι που όλα θα εξαρτηθούν στο τελευταίο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ