ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγαλοπρεπές ice bucket σε Μίτσελ!

Μεγαλοπρεπές ice bucket σε Μίτσελ!

Ο Μίτσελ αποδέχθηκε την πρόκληση των Φώτη Κατσικάρη, Νοεμί ντε Μιγκέλ και Ινιάκι Κάνο παίρνοντας μέρος στο Ice Bucket Challenge στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την καμπάνια για την καταπολέμηση της «αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού από την πλευρά του προκάλεσε τον πρώην τεχνικό των "ερυθρολεύκων", Ερνέστο Βαλβέρδε, τον αρχηγό στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη και τον φίλο του Μάρθι Ρόχο από την Ίμπιζα

" Εδώ είμαι! Αποδέχομαι την πρόκληση τριών ατόμων: του Φώτη Κατσικάρη, ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ, της Νοεμί ντε Μιγκέλ, δημοσιογράφου του Canal+ και του Ινιάκι Κάνο, χωρίς σχόλια!

Το κάνω για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, να προσπαθήσω να βοηθήσω στη συγκέντρωση χρημάτων για τη μάχη κατά της ασθένειας ALS. Γι’ αυτό επισκεφθείτε τη σελίδα www.alsa.org και βοηθήστε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο χωρίς ALS.

Αυτοί που επιλέγω είναι, φυσικά, ο «Τσιγκούρι» Βαλβέρδε, πρώην… κάτοχος αυτού του πάγκου στον Πειραιά – εδώ να σε δω! – κι ο Σπανούλης, αιώνιο «αστέρι» του ελληνικού μπάσκετ κι επίσης ο φίλος μου, Μάρθι Ρόχο από την Ίμπιζα.

Πρέπει να το κάνετε μέσα σε 24 ώρες. Εγώ θα το κάνω, αλλά χωρίς αμφιβολία, πάντα με ασφάλεια. Θα προσπαθήσω να μην πνιγώ. Ξεκινάω!", ήταν τα λόγια του Μίτσελ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ