ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλη επιτυχία για τη Σχολή Σικάγο

Μεγάλη επιτυχία για τη Σχολή Σικάγο

Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος των ΗΠΑ προκρίθηκε η ομάδα Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού από το Σικάγο, κατακτώντας την 1η θέση στην περιφέρεια!

Σπουδαία επιτυχία για την Σχολή Ποδοσφαίρου που διατηρεί ο Ολυμπιακός στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς το τμήμα κ-14 προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματος της χώρας, κατακτώντας την 1η θέση στην περιφέρεια!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος των ΗΠΑπροκρίθηκε η ομάδα Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού από το Σικάγο!

Η ομάδα μας έγραψε ιστορία στοUS Club National Cup XIV Midwest Regional Championship όπου συμμετείχαν club από 14 πολιτείες των ΗΠΑ κατακτώντας την 1η θέση στην περιφέρεια (!) και τώρα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση στη χώρα!

Οι ποδοσφαιριστές μας από το Σικάγο κέρδισαν με 5-2στον ημιτελικό τους San Antonio SC στον ημιτελικό και στον τελικό της περιφέρειας (Midwest) επικράτησαν με 3-2 της πρωταθλήτριας της Μινεσότα, Twin Stars Academy!

Η ομάδα μας θα παίξει από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου στην Ιντιάνα, στην μεγαλύτερη εγκατάσταση ποδοσφαίρου στις ΗΠΑμαζί με τους νικητές των άλλων περιφερειών της χώρας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές αλλά και στους επικεφαλής της Σχολής Γιάννη και Άντζελα Κοσμά για την εξαιρετική εκπροσώπηση της Ελλάδος και του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως επιτυχημένη ήταν και η παρουσία των ομάδων Κ-15 και Κ-16 της Σχολής μας στη διοργάνωση".

Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ευβοίας η Σχολή Χαλκίδας

Οι Παμπαίδες της Σχολής του Ολυμπιακού κέρδισαν στον τελικό τον Κύζικο Νέας Αρτάκης και κατέκτησαν την κούπα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Παμπαίδων της Σχολήςτου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ευβοίας.

Η ομάδα μας έφτασε με άνεση στον τελικό και εκεί επικράτησε με 4-3στα πέναλτι του Κύζικου Νέας Αρτάκης (Σχολή ΑΕΚ).

Μεγάλη επιτυχία για τη Σχολή Σικάγο

Οι δυο ομάδες μετά από 60 λεπτά αγώνα έμειναν στο 0-0 και οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου η ΑΕ Ληλαντίου κράτησε το «στέμμα» της Πρωταθλήτριας!

Η Σχολή μας (ΑΕ Ληλαντίου) που πριν από λίγες εβδομάδες πήρε την κούπα και στους Παίδες κυριαρχεί στα Πρωταθλήματα Υποδομής της ΕΠΣ Ευβοίας και αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές και φυσικά τους προπονητές και τον επικεφαλής κ. Νίκο Ρόγκα.

Η σύνθεση της ομάδας μας στον τελικό:Κορδώνης Γ. (42′ Ρώσσης Δ.), Μπασούκος Δ., Ρουμελιώτης Σ., Τσαλούμας Ν., Λαθουράς Α., Μολές Ε., Ζάνιος Α., Παπασχόλης Ι., Παπαγεωργίου Κ. (58′ Λεοντής Γ.), Παναγιώτου Ν. Ν’Ντόι Ο.Προπονητής της είναι ο κ. Γιάννης Μαρίνος".

Μεγάλη επιτυχία για τη Σχολή Σικάγο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ