ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Πίνο και Φουστέρ η προπόνηση

Με Πίνο και Φουστέρ η προπόνηση
INTIME SPORTS

Με τον Νταβίντ Φουστέρ και τον Πάμπλο Πίνο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (19/2).

Υπό συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (21/2) με την Λεβάντε.

Ο Μίτσελ προπόνησε τους παίκτες του σε εντατικούς ρυθμούς ενώ οι παίκτες του αγωνίστηκαν εναντίον της Ξάνθης έκαναν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν την αποθεραπεία.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ σχετικά με την προπόνηση αναφέρει: " Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό αγώνα του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Λεβάντε. Κανονικά γυμνάστηκε ο Νταβίδ Φουστέρ, όπως και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι ο αγώνας της Πέμπτης κόντρα στη Λεβάντε, για τον Ολυμπιακό μας. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το εν λόγω ματς με πίστη ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και τα δίνουν όλα στην προπόνηση.

Το σημερινό πρόγραμμα διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, η οποία όμως δεν πτόησε τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του. Δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας πολλές ασκήσεις επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου. Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα, στο οποίο δεν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού εκείνοι που αγωνίστηκαν στην Ξάνθη έκαναν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποθεραπεία.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Νταβίδ Φουστέρ, όπως και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο Ρέντη, στις 10:30 το πρωί, η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ