ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κόσμο στο Περιστέρι, "stop" για την Πάτρα

Με κόσμο στο Περιστέρι, "stop" για την Πάτρα
INTIME SPORTS

Χωρίς τη στήριξη του κόσμου του θα πάει ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, αφού το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών. Αντιθέτως, θα έχει 1.000 φιλάθλους κόντρα στον Ατρόμητο.

Σε ρυθμούς -και- Κυπέλλου έχουν αρχίσει να κινούνται οι ομάδες, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η φάση των ομίλων με την πρώτη αγωνιστική. Γι' αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήρθαν σε επαφή με τους αντίστοιχους της Παναχαϊκής.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/9) ανάμεσα στους εμπλεκόμενες φορείς, αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει 6.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή. Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε επίσημα η απαγόρευση μετακίνησης για την Πάτρα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πάτρας έχει ήδη ξεκινήσει και η ενημέρωση από τους Πατρινούς αναφέρει ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα προμηθεύονται εισιτήρια από τις Θύρες 1 και 3.

Τέλος, για την εκτός έδρας αναμέτρηση τον Ατρόμητο (27/9) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League οι "ερυθρόλευκοι" εξασφάλισαν 1.000.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ