ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με απουσίες τα αποκαλυπτήρια

Με απουσίες τα αποκαλυπτήρια
INTIME SPORTS

Με πολλούς παίκτες απόντες θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του φετινού Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο του απέναντι στην Γουέστ Μπρόγμουιτς.

Το "Γ. Καραϊσκάκης" ανοίγει τις πύλες του για τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα έχει την δυνατότητα να δει τα περισσότερα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Οι φίλαθλοι των "ερυθρόλευκων" θα πάρουν μία γεύση από τους νέους παίκτες αλλά και αυτοί θα δουν τι σημαίνει να αγωνίζεται ένας παίκτης του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης. Ο Βαλβέρδε θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματα για το υλικό που έχει στα χέρια του ενώ περισσότεροι από 20.000 οπαδοί θα βρεθούν στο στάδιο για να δουν την ομάδα εν δράσει.

Ο Ολυμπιακός, απέναντι στον αγγλικό σύλλογο, θα προσπαθήσει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που εμφάνισε στα τελευταία φιλικά. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει για περισσότερο από ένα ημίχρονο την ομάδα με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Εκτός έμειναν οι Χαβίτο, Φέισα, Γέστε, Σουμπίνιο, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος και Μέγκιερι για διαφορετικούς λόγους.

Ο Γέστε ακολουθεί ατόμικο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το πλάνο επανένταξης του στις προπονήσεις της ομάδας και το ντεμπούτο του λογικά θα γίνει στο φιλικό με την Γαλατάσαράι στις 16 Αυγούστου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Φέισα, ο οποίος ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει και ο Γκαλίτσιος.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: " Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 09:30, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το φιλικό, που θα γίνει στις 21:45 στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Φέισα και Γέστε συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα επανένταξής τους στην ομάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι και οι οποίοι είναι: Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Φουστέρ,, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ριέρα Κάταϊ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ