ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον πρωθυπουργό της Σερβίας συναντήθηκε ο Μαρινάκης

Με τον πρωθυπουργό της Σερβίας συναντήθηκε ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνόδευσε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και την επομένη συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (8/5) βρέθηκε στο Βελιγράδι και αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση στο "Μαρακανά".

Της αποστολής των Πειραιωτών από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" προς το "Νίκολα Τέσλα" ηγήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που φυσικά βρέθηκε και στα επίσημα του "Μαρακανά" παρακολουθώντας το παιχνίδι - γιορτή των δύο συλλόγων, ενώ είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε μετά τις 23:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας από το Βελιγράδι με προορισμό την Αθήνα, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήταν στο τσάρτερ της επιστροφής, παρατείνοντας την παρουσία του στην σερβική πρωτεύουσα.

Ένας από τους λόγους μοιάζει πως ήταν και η συνάντηση του με τον πρωθυπουργό της χώρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενημερώνοντας πως το αντικείμενο της συζήτησης του με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού αφορούσε την ναυτιλία αλλά και το ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" έκανε μάλιστα δώρο στον Αλεξάνταρ Βούτσιτς μια φανέλα του Ολυμπιακού (υποστηρίζει τον Ερυθρό Αστέρα και τους Πειραιώτες) με το Νο 10 και το όνομα του πρωθυπουργού της Σερβίας τυπωμένο στην πλάτη.

O Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στη Ναυτιλία αλλά και το ποδόσφαιρο αφού ο Σέρβος πρωθυπουργός είναι φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα και λάτρης του ποδοσφαίρου! / The President of Olympiacos Mr. Evangelos Marinakis, met with the Serbian Prime Minister Mr. Aleksandar Vucic, and discussed issues related to shipping and football, as the Serbian Prine Minister is a supporter of FK Crvena Zvezda and a big fan of football in general! #olympiacos #president #marinakis #serbia #football #shipping

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ