ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το μυαλό στους διεθνείς

Με το μυαλό στους διεθνείς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με το μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού να βρίσκεται και σε όσους λείπουν για διεθνείς υποχρεώσεις.

Σε περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων ( ξέχωρα από τις εγχώριες εξελίξεις), οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, έστω και... μετ' εμποδίων.

Συνολικά 12 παίκτες της πρώτης ομάδας απουσιάζουν από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιώτων, με τον Πάουλο Μπέντο και τους συνεργάτες να συνεχίζουν την δουλειά με τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους συν κάποια ακόμη παιδιά από την ομάδα Νέων.

Την ίδια ώρα το μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται σε αυτούς που λείπουν για διεθνείς υποχρεώσεις. Πάντα σημαντικό για έναν σύλλογο να εκπροσωπείται σε επίπεδο εθνικών ομάδων, παράλληλα όμως υπάρχει πάντα η αγωνία της κατάστασης των παικτών.

Όχι μόνο από αγωνιστικής άποψης και ενδεχόμενης έξτρα κόπωσης, αλλά κυρίως από πλευράς... σωματικής ακεραιότητας. Το πρεστίζ της ομάδας ανεβαίνει όταν ποδοσφαιριστές της φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο, όμως πάντα το ζητούμενο είναι να επιστρέφουν όπως έφυγαν. Υγιείς και ιατρικά έτοιμοι να μπουν στις προπονήσεις, σε θέση να προσφέρουν στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

Έτσι λοιπόν οι Ελιουνούσι, Ελαμπντελαουί (Νορβηγία), Ντα Κόστα (Μαρόκο), Ρομαό (Τόγκο), Μιλιβόγεβιτς (Σερβία), Ιντέγε (Νιγηρία), Φορτούνης, Μανιάτης (εθνική Ανδρών), Τσιμίκας, Μανθάτης, Ανδρούτσος (εθνική Ελπίδων) και Ρέτσος (εθνική Νέων) είναι μια 12άδα ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας που απουσιάζουν από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη αυτές τις μέρες.

Άπαντες παρακολουθούνται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τόσο για τις επιδόσεις τους, όσο και για την κατάσταση της υγείας τους μέσα από τις υποχρεώσεις που έχουν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Με την ευχή η επιστροφή τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις να πραγματοποιηθεί ομαλά και δίχως προβλήματα.

Να σημειώσουμε ότι 4 ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού, οι Στάθης Λάμπρου, Δημήτρης Νικολάου, Μάριος Βρουσάι και Κωνσταντίνος Πανάγου, έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Νέων για τα ματς με Ουαλία (10/11), Λουξεμβούργο (12/11) και Αγγλία (15/11).

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέρασε και το δεύτερο τεστ ο Μπέντο
Ανακοίνωσε Πανταζή ο Ολυμπιακός
10/11/1999: Όταν ο Κόκκαλης απέλυσε τον Μπάγεβιτς
Ποιος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής της δεκαετίας του ’80;
QUIZ: Ποιος ποδοσφαιριστής είναι νεότερος;
Μπελούστσι: Από τον Ολυμπιακό, μέχρι την εθνική Αργεντινής
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ