ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ματώστε για την ιερή φανέλα"

"Ματώστε για την ιερή φανέλα"
INTIME SPORTS

Εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει Λεωφόρου. Τι ζήτησαν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ποιά η απάντηση του Περέιρα.

Η άσχημη βραδιά στο Κίεβο με την ήττα με 2-0 από τη Ντνίπρο για τους "32" του Europa League έχει μπει στο συρτάρι για τον Ολυμπιακό και όλοι πλέον στην ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική οικογένεια ζουν και αναπνέουν για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει εν πολλοίς και τον φετινό πρωταθλητή.

Παραμονή μάλιστα του μεγάλου ντέρμπι στη "Λεωφόρο" (19:30, live από το Sport24.gr ) οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη προκειμένου να εμψυχώσουν τον Βίτορ Περέιρα και τους ποδοσφαιριστές του και ενώ λίγο μετά ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας.

"Ξεχάστε τη Ντνίπρο, ξεχάστε τα όλα και ματώστε αύριο για το σύλλογο. Ματώστε για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού", ήταν το αρχικό ξεκάθαρο μήνυμα που έδωσαν στους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, και συνέχισαν:

"Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό! Για 90 λεπτά την εβδομάδα θα είστε σαν εμάς!

Έχετε έναν πρόεδρο και μία ομάδα που σας τα δίνει όλα και θα τα δώσετε και εσείς. Σε κάθε αγώνα θα είστε οπαδοί σαν εμάς. Θα είστε Θύρα 7.

Αύριο κάνουμε νέα αρχή και μετά θα δούμε τη Ντνίπρο. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε. Το θέμα μας είναι να ματώνετε τη φανέλα".

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει στους οπαδούς: "Εμείς και εσείς είμαστε ένα!

Μία οικογένεια. Αύριο θα παλέψουμε για την οικογένειά μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν! Μόνο το Θεό! Εσείς για εμάς και εμείς για εσάς!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ