ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Οι εκλεκτοί του Περέιρα για τη Λεωφόρο

Οι εκλεκτοί του Περέιρα για τη Λεωφόρο

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Μπενίτες και Μπουχαλάκης, στου Ρέντη ο Φουστέρ.

Με τον Νταβίδ Φουστέρ να μην ακούει τους γιατρούς του Ολυμπιακού που του συνέστησαν ξεκούραση και να πηγαίνει στου Ρέντη για να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του ενόψει του αιώνιου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των Πειραιωτών.

Η προπόνηση του Σαββάτου (21/2, 11:00), στην οποία έδωσαν το παρών και οργανωμένοι του Ολυμπιακού για να "ντοπάρουν" τους παίκτες, ήταν η τελευταία πριν το ματς στη Λεωφόρο, ενώ σε αυτή δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική.

Το "χτίσιμο" του παιχνιδιού από την άμυνα μέχρι την επίθεση, σε συνδυασμό με την σωστή τελική πάσα και το καλό τελείωμα της φάσης, ήταν τα στοιχεία επάνω στα οποία δούλεψε με τους παίκτες του ο Βίτορ Περέιρα.

Στα ιατρικά δεν υπήρξαν προβλήματα, με τον Φουστέρ να κάνει θεραπεία και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, έγινε γνωστή και η αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Μπενίτες και Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ